neva samancı kimdir, necidir?????

bu kızı ilk defa görüyorum, bu kadar albenisiz olup, zengin gözükmeye çalışan ama görgüsüzlük pacasindan akan biri daha görmemiştim uzun zamandır. 439k takipçisi varmış, 23b paylaşımı var. sanirim dugun yapmış ama damat yok gibi hayattaki tek merakım bu kadın oldu suan, bilen var mı?

1. ay ben birkaç sene önce görmüştüm instadan. postlarındaki yorumlar full ayak fetişçileriydi sdjdşljdşd

şimdi baktım da düğün gibi bir şey yapmış. kendi kendine mi evlenmiş anlamadım. damat yok ortada. felaket zengin bir aileden geliyor ama para akıyor

16 ağustos 2022 11:32

2. Siz damat yok sanıyorsunuz ama oradaki dede damat :))

16 ağustos 2022 11:42

3. Yıllardır sugar daddysi işe birlikte. Sonunda evlendiler :) sadece adamın parasını yiyor. Tek işi ye iç gez. O kadar paraya vizyonauzluk en üst seviyede. Hala zAradan pentiden gratisten alışveriş yapıyor.

16 ağustos 2022 11:44

4. hayır ya o babası damat değil

16 ağustos 2022 12:01

5. (link: https://www.instagram.com/p/Ce1UQ5OtySN/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Hangi popo )

Orda sarışın bir dede var ben de onun damat olabileceğini düşündüm ama bilemiyorum

16 ağustos 2022 12:05

6. Babası öldü bi kaç sene önce. Damat o :)))

16 ağustos 2022 12:34

7. ay gerçekten de damat oymuş

16 ağustos 2022 12:52

8. Ay profiline girdim çıkamadım sinirlerim bozuldu skdkdkdkdks adam düğün videolarında kıza yanaşmaya çalışıyo kız asla kocasına pas vermiyo yüzüne bakmıyo temas bile yok. Adam öyle kenarda eğreti duruyo ayak uydurmaya çalışıyo sjdjdjdjsjd

16 ağustos 2022 13:40

9. Bu kadar para sugar daddy sayesinde mi yani ? Nasılsın vizyonsuz bir kadın ve nasıl vizyonsuz ve zevksiz bir seker dede bu.

16 ağustos 2022 15:14

10. Ay cildircam gordugum en efsane profil ahshhagshhahsfgsjjs

Adama ne aciyosunuz herseyin farkinda

Fena hayatlar var hasjgsgsjsgsudd

16 ağustos 2022 19:04