nikah şahidim yaptığım arkadaşım beni nikah şahidi yapmadı?

arkadaşlar dün en yakın arkadaşım dediğim arkadaşımın nikahı vardı. ben de son ana kadar bekledim beni yapacak diye. yapmadı. bir açıklama da yapmadı bana. evet  nikah şahidi onları tanıştıran kişiydi ancak beklediğimi düşünüp durumu kısaca açıklayabilirdi.siz olsanız bozulur musunuz ?  ya da en yakın arkadaşının en yakın arkadaşı olmama sendromunu yaşıyorum şu an hjhjh  kırgınım ben bu kırgınlığım saçma mı sizce ?

1. Bence saçma

18 nisan 2024 15:06

2. Kırılman normal ama yapacak bir şey yok ne yazık ki

18 nisan 2024 15:07

3. Bu sorunun aynısı sorulmuş baya da cevap almıştı detaylı yorumlar için orayı okuyabilirsiniz. Ben olsam bozulurdum ama elden ne gelir? Beni niye şahidin yapmadın diye küsülmez de hesap sormak da saçma olabilir. Ben olsam şaka yollu laf sokardım max.

18 nisan 2024 15:12

4. Başka bir arkadaşını yapmamış üzülme

18 nisan 2024 15:12

5. Buradaki önemli nokta herhangi bir başkasını değil onları tanıştıran kişiyi yapmış olması. O yüzden cok üzülme bence. Benim bir arkadasım da 7/24 takıldıgı yakın arkadasını değil de kırk yılda bir gördüğü ama onların tanışmasına vesile olan kişiyi yapmıştı. Yani benim yine de tercih bu yönde olmazdı ama anlayabiliyorum da

18 nisan 2024 15:16

6. İkisini tanıştıran kişiyi seçmiş. Gayet mantıklı. Ne alınacağım böyle şeylere işim gücüm mü yok. O kişi onları tanıştırmasa sen mi bulup tanıştıracaktın da alınıyorsun te Allahım

18 nisan 2024 15:20

7. benim arkadaşım seni şahidim yapıcam demişti sonra amcasını yapmıştı. heralde ailesi öyle istedi diye düşünüp üstünde durmadım.

18 nisan 2024 15:21

8. Birkaç tame şahit yapılaniliyor, arkadaşın 2 şahit seçebilirdi, ufak bi alınman normal ama arkadaşının yaptığı da normal. Ben de birçok arkadaşıma şahit oldum, 6 tane olmuştur, eee 6sını da şahit yapamam ya? Ben kardeşimi şahit yapmıştım.

18 nisan 2024 15:26

9. Daha kac kere soracaksin? Ne takintili bir manyakmissin cidden.

18 nisan 2024 15:34

10. Eşimin de benim de ikişer şahidimiz vardı, birer büyüğümüz, birer çok yakın arkadaşımız. O şekilde olabilirdi ama takılacak şey değil ya

18 nisan 2024 15:54