nolur bi akıl verin ilk cinsel iliski sonrası kanama?

süslüler dün de sormustum zaten perşembeden beri kanamam var kücük kahverengi akıntı şeklinde regl son günleri gibi bir şey.fakat bu kahverengilik haricinde pembe kırmızı bir kan geldi.bu akıntıdan daha farklı duruyordu,yarın açık kadın doğumcu bulup gidicem ama bunu yaşayan var mı? lütfen paylaşır mısınız çok evham yaptim

tarih
    oy (güzelinden)

1. Benim 2-3 gün ufak kanama devam etmişti, kahverengi akıntı gibi değildi de normal bahsettiğin kan gibiydi ss süslü

29 ağustos 2021 00:21

2. süslü benim arkadaşlarımdan hicbiri yaşamamış böyle bir şey o yüzden daha da kurdum.ozel degilse zorlanmış mıydınız yaparken rahat mıydınız? okuduğum kadarıyla koyu kan icte kalan ama pembe-kırmızı kan kızlık zarıyla ilgiliymiş.dursun istiyorum artık yara falan mı var diye korkuyorum

29 ağustos 2021 00:36

3. süslü tesekkürler yanıtınız icin kan miktarında bir azalma olmadığı icin kendi kendine iyileşeme olmayacak diye korktum

29 ağustos 2021 00:48

4. Süslü kan gelmesi normal, kahverengi akıntı belki normal ovülasyon akıntısıdır. Pembemsi olan ise ilk ilişkiden sonra doku hasarı oluşuyor ya o sebepledir, bendeki de 1 hafta kadar sürmüştü.

29 ağustos 2021 09:14

5. Ss üslü benim çok zor olmuştu ikinci denememizde yapabilmiştik hatta, bu çok kişisel bir şey bazılarında çok dar o kısım bazılarında esnek. Ben bir kaç gün otururken de acı hissetmiştim mesela, zamanla alıştı düzeldi tabi hiç öyle şeyler yok şimdi

29 ağustos 2021 15:12

6. çok teşekkürler süslüler rahatladim💖 @1 süslüm bizde de aynı durum oldu zor oldu yani baya,sanirim o sebeple benim de.

29 ağustos 2021 17:53

içerik sonu