oda arkadaşım sürekli telefonla konuşuyor?

süslüler bu normal mi, ben tartışma yaşayacağım bu kızla başka yolu yok sanırım. sürekli odada yurt dışında hiçbir hayatı yok ve sürekli ama sürekli telefonla konuşuyor. telefonla konuşmak dikkat edilmesi gereken bir şey değil mi yurtta?

1. artık rahatsız edici ve sürekli boyuta ulaşmışsa tabiki dikkat edilmesi gerekiyor. ben de yanımda konuşan biri varken herhangi bir işe odaklanamam ve uyuyamam.

15 mart 2022 21:24

2. Evet süslü bu konu hakkında konuşabilirsin. Rahatsız oluyorum oda dışında konuşabilirsen iyi olur diyebilirsin. Benimde oda arkadaşım tüm gece konuşuyordu oturdum konuştum bak ben konuşacağım zaman çıkıp merdivenlerde konuşuyorum sende öyle yapabilirsin tüm gün yoruluyoruz dinlenmek için geldiğimde böyle telefon konuşmalarını dinleyemem saygılı olalım demiştim o günden sonra pıtı pıtı dışarı çıktı :)

15 mart 2022 21:26

3. Kendisi düşünemiyorsa siz uyaracaksınız. Başka türlü çekilmez.

15 mart 2022 21:35

4. Özel hayatınla ilgilenmiyorum ama zorla maruz kalıyorum ve bu durumdan hoşnut değilim diye de ekle lütfen. Cidden insanların hiç ayarı yok

15 mart 2022 21:57

5. Süslüler teşekkür ederim cevaplarınız için. Bunu o kadar normalmiş gibi yapıyor ki ben kendimden şüphe ettim hassas mı davranıyorum diye. Sabah 8de yurttan çıkıp akşam 8de geldim. O saate kadar istediğini yapar yani ama geldiğimde telefonla konuşuyordu az önce kapattı duşa girmek için. Sürekli farklı farklı insanları arıyor ve sakin sakin de konuşmuyor hep çok yüksek sesli. Bazen görüntülü konuşuyor kulaklık takmadan hem onu hem karşı tarafı dinliyorum. Ben dinlenmek için yurda geliyorum kafam daha çok yoruluyor resmen :) konuşayım en iyisi dikkat etsin birazcık

15 mart 2022 22:02

6. Konuştunuz mu süslü acaba, tepkisini aşırı merak ettim

16 mart 2022 21:43

7. Süslü ben iki gündür yurtta değildim denk gelmedim konuşmasına o yüzden. Hafta sonunu da dışarıda geçiriyorum genelde, görürsem konuşacağım bir gün :)

18 mart 2022 13:00