okcupid kullanan süslüler premium olmadan kullanmak mantıklı mı sizce ve hiç buluştunuz mu?

süslüler amacım sohbet muhabbet, değişiklik olsun diye indirmek istiyorum sıkıldığım için. hiç tinder kullanmadım. okcupidle ilgili sorulan tüm soruları okudum ama hepsi eski tarihli. karantinadan çıkınca görüştüğünüz insanlar oldu mu nasıl geçti? premium olmadan kullanmak mantıklı mı sizce? premium biraz pahalı. teşekkürler yanıtlarınız için. :)

1. Süslüm ben premium olmadan kullanıyorum bence o parayı vermeye gerek yok. Karantina sonrası bir kişi ile kahve içmek için buluştuk birkaç hafta önce, öncesinde de 5-6 kişi ile buluşmuşumdur, hatta ikisi ile ilişkim de oldu fakat yürümedi. Tamamen şans işi açıkçası.

4 ağustos 2020 02:06

2. Süslüm ben de pek sosyalleşemiyorum şu aralar, sevgilim de yok. Yeni insanlarla tanışmayı severim aslında acaba indirsem mi dedim. Etraf psikopat kaynıyor ama buluşacak olursak kalabalık kafede buluşurum zaten. Hem de muhabbetten itice tartarım buluşmadan önce. Sizin için de farklı bi deneyim olmuş. Premium olmayayım öyle diyorsanız :)

4 ağustos 2020 02:10

3. Çok teşekkür ederim süslü :) vazgeçmezsem bir açıp bakayım ortam nasıl merak ettim swh

4 ağustos 2020 02:35

4. Kötü geçmesine üzüldüm süslü. Deneyip fikir sahibi olmuşsunuz en azından. Ben biraz da hayatımı dar çerçevede yaşadığımı düşündüğüm için farklı deneyimlere açık olmaya çalışıyorum artık. O yüzden değişiklik olsun istedim. Ciddi ilişki veya ons gibi amaçlarım yok şu an sadece nasıl ne olacak merak ediyorum.

4 ağustos 2020 03:12

5. anon5 ilk başlarda beklentilerinize ilişkin konuşma yaptınız mı? ben ilişki istiyorum gibi. yoksa kendiliğinden mi gelişti

5 ağustos 2020 17:21

6. teşekkürler anon5, düzgün karakterli biriymiş. çok mutlu olun <3 <3 <3