okulda herkes tarafından beğenilen bey bana dm'den yürüdü ama yürüme şekli dolayısıyla soğudum sizce şans verilir mi böyle adama?

karakteri nasıl bilmiyorum fakat tip olarak gerçekten çok yakışıklı biri ve içini tanımak isterdim fakat bugün doğum günümü iyi ki doğdun yazıp yanına kalp emojisi koyarak kutladı. daha önce hiçbir konuşmuşluğumuz yoktu ve beni o eklemişti. yani gerçekten o kalbi koymasa konuşmayı ilerletirdim ama o kalp bozdu her şeyi. arkadaşlarım buldun da buluyorsun diyor fakat sizce de çok yavşak bi hareket değil mi? samimiyetsiz yani hiç konuşmadığın birine ilk cümlende kalp atar mısın? öyle olunca sadece teşekkürler dedim ben de. sizce bir daha atım atarsa şans vereyim mi abartıyo muyum bi emojiyi?

1. herkesin ona bayıldığının farkında ve hakkımda ne düşünülür diye umursamayacak kadar gtü kalkmış durumda.

10 mart 2021 00:55

2. trolldür umarım ya fkdnkcndkfmfkfm

10 mart 2021 00:58

3. Trol değil süslü ya vallahi üzüldüm düzgün bi şekilde konuşma başlatsa çok isterdim birbirimizi tanıyalım falan :(

10 mart 2021 01:03

4. Süslü bi kalbe de bu kadar önem vermezsin yaa :d bi adam benim doğum günümü kutluyorsa bana karşı ilgisi vardır, benim doğduğum güne değer veriyordur, kutlamıştır. İyi ki doğdun gibi anlamlı bir cümle yazmış ayrıca. Nice yıllara da yazabilirdi. Bence arkadaşça kutlamadığını belli etmek istemiş. Soğuyacak bir şey yok bunda. He başka yanlış hareketlerini görürsün o zaman iletişimi kesersin. bence şu an önyargılı olmayıp konuşmaya devam etmelisin.

10 mart 2021 01:12

5. Ona bakarsanız kalp atmadan kutlaması da yavşakça. Yani hiç konuşmuşluğum olmayan biri bana şak diye doğum günü mesajı atsa yüz vermezdim kalpli kalpsiz fark etmiyor kskskdk

10 mart 2021 01:33

6. Süslü bence hislerinde haklısın ne alaka kalp yani hele hic konusmadığın bir insana

10 mart 2021 09:35

7. sanki iyi ki doğdun yavrum demiş ayol sdfsf bence de arkadaşça kutlamadığını belirtmek için konmuş olabilir. daha ilk mesajın ilk emojisine bu kadar takılacaksan ohoo. belki muhabbet etmeye başlayınca saracak, belki de sarmayacak ıyh bu ne diceksin.

10 mart 2021 16:40