olumlama ve telepati gibi şeyler ters tepebilir mi?

süslüler ben hoşlandığım çocuk için olumlama ve telepati yapmıştım yaparken de baya iyi hissettim. tuncay yeşilpınarın videolarını yaptım. aramız iyiyken ben bunları yapınca aramız açıldı, yapmayı bırakınca tekrar düzeldi ama eskisi gibi değil şu an maalesef, bi soğukluk var. niye böyle oldu ki? bi şeyleri yanlış mi yaptım sizce yoksa tesadüf mü ve yaptıklarım işe yaramadı mı yoksa ters mi tepti? bi daha yapmaya korkuyorum :s

1. ters tepmek ne süslü harry potter büyü mü yapıyor :d olmaz tabi öyle şeyler. öyle düşünmeyin

19 nisan 2021 21:20

2. içinden acaba falan diye geçirdiysen ve çok fazla kafayı taktıysan ondan olabiliyor bu tür durumlar, telepati-olumlama yaptıktan sonra sonuca bağlı kalmadan üstüne çok fazla düşünmemek gerekiyor.

19 nisan 2021 21:30

3. Süslüm, olumlamanın kişi üzerine etkisi var mıdır bilmiyorum genelde o amaçla yapılmamalı. Hayatınızda ki etmenlere göre yapılıyor. Ama o beni sevsin diye olumla yapsan da sonuç kişi de biter. Olumlama gününü hayatını pozitif etki altına almaktır. Kapılıp gitmek değil

19 nisan 2021 21:32