orkun ışıtmak’ın sevgilisi hatta yeni eşi hakkında ne düşünüyorsunuz?

hiç takip ettiğim birisi değil ama düğün videolarına denk geldim azıcık izleyeyim dedim. kızın yaşı en az 30 gösteriyor ama sesi 5 yaşındaki bebekler gibi filan anlamadım pek. ama gelinliği çok güzeldi, allah mutlu etsin

1. Sevgilisi hatta yeni esi mi hajajshhs

22 haziran 2021 10:06

2. 30 yaşı ne zannediyorsunuz acaba... orkut ışıtmak'a falan mı aşıktınız nedir bu kıskançlık? oturup elalemin ses değerlendirmesini yapmak nasıl bir psikopatlık seviyesi. ne düşünüyorsunuz diye başlık açmış bi de, kafayı yedi bu nesil.

22 haziran 2021 10:08

3. Süslü ben düğün videolarını izlemedim, sadece fotoğrafları gördüm, buna göre diyebilirim ki kız gelinliği ile büyük durmuş. Nişanlanıyoruz videosunu izlemiştim, orasa gayet normaldi. O günkü gelinliği ile, saçı ile makyajı ile öyle durduğunu düşünüyorum.

22 haziran 2021 10:58

4. A4 süslüm yaaa çok tatlısınız alınmayın lütfen 😍Yaşı büyük gösterip sesi böyle olunca bir garip geldi sadece ama tabiki de çok normal aslında.  Zaten çok beğendim enerjilerini cidden nazar değmesin, birbirlerini çok sevdikleri belli. sadece bunu sorguladım dediğim gibi sesi ve görüntüsüyle eşleştiremedim, Orkun biraz daha küçük duruyor, bir süslümüzün dediği gibi makyaj ve gelinlik seçiminden dolayı kız daha büyük duruyor olabilir.

22 haziran 2021 11:29

5. Bence gayet hoş bi kadın. Önceden fotoları görüp beğenmiştim. Siz öyle yazınca başka bi gelinlik daha mı giydi acaba dedim tekrar baktım aynı düğünden bahsediyormuşuz. Büyük durmuyor bence aynı yaşta gibi görünüyorlar.

22 haziran 2021 12:21

6. Merakımdan baktım. Kadın o kadar zarif ve alımlı ki sizin gibi düşünen insanların genel güzellik algılarından o kadar uzak biri ki beğenmemeniz çok normal. Düşük durmuyor, ondan beğenmemişsinizdir.

22 haziran 2021 13:30

7. Gayet çirkin bi kadın sorry. Sözlüğün yüzde 80i bin basar bu kadına eminin. Konustukca da daha cirkinleşiyor. Herkesin bi alıcısı var işte ama görüyorsunuz kızlar ümidinizi kaybetmeyin.

22 haziran 2021 16:18

8. O elbiseyi akrabamin nisaninda giymem.

23 haziran 2021 01:21

9. kimler neciler bilmiyorum, ama mutlu insanlara bakip nasil boyle dusunuyorsunuz ya? sesini bilmiyorum, tipleri gayet birbirine uygun.

23 haziran 2021 01:22

10. kadin biraz daha buyuk dursa ne oluyor? kadin daha buyukse ne oluyor? illa erkegin mi buyuk olmasi ya da durmasi lazim? ne kadar ataerkil dusunce sistemine sahip kisilersiniz.

23 haziran 2021 01:24