oysho tayt hangi beden alınmalı??

kızlar selamlar, günlük giyimde rahatı önemseyen biriyim. kuzenimin önerisiyle geçen gün oyshodan tayt alacaktım, birkaç model denemek için kabine girdim ama fenalık geçirdim kabinde. 38 beden giyiyorum, kuzenim de aynı şekilde, pantolonlarımızı falan paslaşırız hep, fiziğimiz aynıdır ve kendisinin 3 oysho taytı da small bedenmiş. o yüzden bana da small al, başta biraz sıkı gelebilir sonrasında genişliyor rahatlaşıyor dedi. comfortlux serisinden hiç denemedim, hafif sıkılaştırma istediğimden compression serisinin en az kompresleyenlerinden denedim, yok kızlar benim bu smallun içine girme ihtimalim yok. medium beden bile anca oldu, pek de rahat edemedim içinde. large olsa anca rahat diyebilirim tayt için ama kabinin içerisi de aşırı sıcaktı, mediumu giyene kadar tansiyonum düştüğü için largeı katiyen deneyemezdim. ne yapayım sizce, large sipariş vereyim mi internetten? yoksa medium al zaten evde giyeceksin biraz zorlansan bir şey olmaz, biraz rahatsız olsun ki kompres etkisi yaratsın, large hiçbi etki yaratmaz falan mı diyorsunuz? az önce oysholu tayt sorusu gördüm, deneyimli süslülerimi yardıma bekliyorum...

1. bi tane M bi tane L al ev rahatlığında dene eğil kalk. olmayanı iade edersin bu kadar düşünmeye gerek var mı? ben arada kaldığımda böyle yapıyorum

23 aralık 2024 13:29

2. Bana oysho bedenleri büyük geliyor hep bir küçük alıyorum esofmanda dahi

23 aralık 2024 13:34

3. 38 bedenim bütün oysho taytlarım m. L büyük olacaktır soru sahibi. Kuzeninize katılmıyorum bendeki hiçbir taytı genişlemedi yıllardır kullanıyorum hepsi aynı sıkılıkta. Dediğiniz gibi biraz sıkı olması lazım ki toparlasın derli toplu göstersin, L bunu yapmayacaktır bizim bedenimizde.

23 aralık 2024 15:19

4. hem comfortlux hem compressive giyen biri olarak kendi tecrubemi yazayim.

40 bedenken comfortlux serisinde medium giyiyordum, simdi 38 bedenim ve small giyiyorum ve cok rahat hissediyorum, herhangi bir sekilde sikma yok ama toparlayiciligi da yok tabii.

compressive serisinden small taytim var ve bel kismi bacaklardan gecerken zorluyor biraz ama giydikten sonra onda da rahat hissediyorum, tam anlamiyla sikiyor ve toparliyor. medium alsam cok daha rahat ederim ama o toparlama etkisini hissetmem. eger toparlayici etki ariyorsaniz taytin bir nebze sikmasi normal bence.

23 aralık 2024 16:04

5. selam süslü ben 38-40 arasıyım belim çok kalın değil ama popom ve üst bacaklarım kalın baya popom 100 cm sanırım referans olması adına. ben yakınlarda compressive core control aldım ben l beden aldım tam geldi gibi hissediyorum bol falan kalmadı, dar da değil. belki m de olur ama denemedim. bence senin popon/bacakların çok kalın değilse normal bir 38 isen m olur diye düşünüyorum ama compressive serisi evde giymek için çok rahat olur mu bilemedim ben sadece sporda giyiyorum evde giymek için alsaydım farklı bir serisine bakardım sanırım, tabii kişisel tercih :)

23 aralık 2024 20:25