p.nis büyüklüğü nasıl anlaşılabilir?

susluler az önce buradan gördüğüm bir soruya göre soruyorum. bir süslü pe.nisin küçük olduğu zaten anlaşılıyor ama büyük mu ortalama mi anlayamiyorum yazmış. dışarıdan görmeden normal bir zamanda büyük mu küçük mu anlama imkanımız var mı? anliyorsaniz nasıl anlıyorsunuz? bazı kişilerin pantolondan hiç belli olmuyor. kadın gibi görünüyor. bu erkeklerin küçük mu oluyor mesela?

1. Dar penisini sikistiran boxer giydiyse disaridan belli olmaz kalkik hali. Heralde o susluler adamin verdigi vibedan anladiklarini soylemistir.

Kalkik olmayan hali cok cok kucuk olan bi penisin erekte hali komaya sokabilir. Buna kan penisi denir.

Veya kalkik olmayan hali buyuk olan bi penis erekte olunca cok daha fazla buyumeyebilir. Bu da et penisi denir.

17 aralık 2022 00:34

2. Yani anlayamazsin

17 aralık 2022 00:34

3. Yani düşünüyorum ama zor gibi. Yumurtalıkları da büyük olabilir. O da penis büyük gibi hissettirebilir.

17 aralık 2022 01:22

4. Bakın ben burda okuduklarım yüzünden 3 günlük flortumun penisini mikro penis sandim cidden çok üzülmüş ve korkmuştum. Aslında o işler öyle disardan gözüktüğü gibi değilmiş adamın penisi gayet normal.

17 aralık 2022 10:37