parasız erkek sizin için ne ifade eder?

karakterine, vicdanına, insanlığına güvendiğim biri var. ama bir sorunu var: bu kişi para konularından hiç anlamıyor. yaş 36. birikimi yok. 0. stabil bir işi var, ama birikim yapabileceği bir maaşı ya da getirisi olan bir iş değil. ve son olarak bir miktar borcu olduğunu da öğrendim. yani 2-3 senesi bu borcu kapatmakla geçecek gibi. çare zengin koca demiyorum. yani masraflarımı karşılayacak birini aramıyorum ama bu şekilde de canımı sıkan çok detay var ilişki kurmak konusunda. sizce?

1. Senin gibilerin karşı cinsine İncel diyoruz. (gizlinot: Bkz: üni borçlu kız, bad boy seven kız) (gizlinot: Cinsel tercihini assume ettiğim için sorry btw)

1 ocak 2024 12:51

2. Yaşı 26 olsaydı parası olmamasına bir sey diyemezdim ama 36 yasindaki adamın da bir seyleri olmalı.adam 22 yasinda calismaya baslamis olsa 14 yıl once bir seyler almak bu kadar imkansız degilken hicbir birikimi olmamasi bana pek normal gelmiyor.

1 ocak 2024 12:52

3. sizin yaşınız birikim durumunuz ve maaşınız nasıl ss? birlikte iki maaşla geçinebilecekseniz bence problem değil böyle şeyler.

1 ocak 2024 13:01

4. a1, borsa yüzünden bu borca girmiş. ben de aynı sizin gibi düşünüyorum. şimdi ekonomi berbat ama çalışmaya başladığından bu yana hep böyle değildi. "yeteneksizlik" kısmı çok düşündürüyor beni bu yüzden ve ikilemde bırakıyor.

1 ocak 2024 13:16

5. a3, aynı cümleyi kurdum olayı duyduğumda ben de ilk olarak. bi on yıl öncesinde bir şekilde anlayabileceğin bir durum bu yaşta karşına çıkınca zorluyor.

1 ocak 2024 13:17

6. a4, ben de 35 yaşındayım ve beyaz yakalı bir çalışanım. yani bu şartlarda kendi çapımda geçinmeye çalışıyorum ben de. aile desteği ya da pasif gelir tarzı şeyler yok ikimizde de ne yazık ki.

1 ocak 2024 13:19

7. 36 yaşında adamın kenarda beş kuruşu olmadığı gibi üstüne borcu var. o da yetmezmiş gibi borsada yapmış borcu. asla işim olmaz bu yaşına kadar kenara iki lira atamayıp kısa yoldan zengin olmak için borsaya girip onu da batırıp borç yapan herifle. basiretsiz.

1 ocak 2024 13:24

8. ondan maddi olarak yüksek bir seviyedeysen bu iğrenç düşüncelerin anlaşılabilir. yok aynı seviyede hatta daha düşük olduğun halde adamdan para beklentin varsa koskoca bir sg. bir insan erkek diye ticaretten paradan anlaması gerektiğini düşünenler mutfağından çıkmayıp kocasına yemek yapsın ya aynı zihniyet.

1 ocak 2024 13:29

9. a7, karşımdaki kişiden benim geçinmeme yönelik maddi beklentim olmadığını sorumda da belirttim. ticaretten, paradan anlasın ve bu şekilde zengin olsun ben de öyle yaşayayım şeklinde de bir beklentim yok. master sonrasında çalışmaya başladığımdan beri ne ailemden ne da başka bir kişiden hiçbir maddi destek görmedim. dolayısıyla, talebim de yok. şimdi de hayatıma alacağım ve belki bir gelecek kuracağım bir "erkek" var karşımda ve ben hem para yönetimi olmayan hem de parası olmayan üstüne borcu olan bu kişi hakkında ne düşüneceğimi bilemiyorum.

1 ocak 2024 13:47

10. Bakma buradaki tuzu kurulara elbette düşüneceksin bunları. Kimsenin hayrına gelmedik bu dünyaya unutmayın

1 ocak 2024 13:53