parfümlerden anlayanlar bakabilir mi? lancome idole aura'nın muadili var mı?

az önce idole aura denedim ve bileklerimi koklamadan duramıyorum. ama 50 ml parfüme 3000 tl üstü para vermeye de elim gitmiyor. var mıdır bunun muadili? yoksa gerçeğini mi alayım?

1. Bilmiyorum da dolapta çok vardır. İdole ve versiyonları neredeyse herkeste var. Orijinal uygun fiyatlı bulabilirsin.

12 eylül 2024 15:54

2. muscentte var ben kör alış yapmıştım ama çok tuzlu geldi bana kullanamadım. olympeaya da benziyor sanki idole ve olympea karışımı gibi bir şey :D

12 eylül 2024 15:55

3. muscentte var evet. olympea'ye ben de çok benzetmiştim hangisinin performansı daha iyiyse onu al bence

12 eylül 2024 16:03

4. muscentin olympeasını da denedim ben bence onun performansı daha iyiydi, ama çok önceden almıştım ve genel olarak muscentte o eski performans olayı yok. kalıcılık ve yayılım zayıf

12 eylül 2024 16:13

5. selenice asıl idole aura'da kalıcı değil. şu an bileğimde koku çok az kaldı. ama kokunun kendisi beni büyüledi. o yüzden almak istiyorum. dediğiniz muadillere bakacağım ama.

12 eylül 2024 16:27