partnerle jakuzi deneyimi olan süslülerim?

tercihen suda bir şey yaşamayacaksınız. sohbet edip bir şeyler içip keyif yapacaksanız. yine de minik dokunuşlarla öpücüklerle falan fark etmeden zevk sıvısı tehlike oluşturur -su yeterli bir bariyer değil- diye düşünüp bir korunma yöntemi kullanıyor musunuz?

1. Bahar aylarinda sporlanma ile de hamile kalabiliriz o yuzden surekli korunmak lazim.

13 nisan 2022 21:19

2. yuhhhh sudan da hamile kalırsan azimlerinden dolayı tebrik edelim o yumurtalıkları

13 nisan 2022 21:22

3. Zevk sıvısı ne ya. Ne bu şimdi? Muhafazakarım ama jakuzide oynaşıcaz mı? Birlikte olmaktan kaçtığın insanla jakuziye girmek normal mi?

13 nisan 2022 21:23

4. Zevk suyundaki spermin jakuzili yüzerek vajinanıza girip yer kuvvetine karşı çıkacak bir güçle ilerleyerek yumurtanıza girme ihtimali inanılmaz düşük. Hadi diyelim oldu bence o çocuğun dünyayı değiştirme ihtimali çok yüksek öyle bşr durumda

13 nisan 2022 21:29

5. Evet süslüm kullanın bence bizim bir Meryem teyze vardı jakuziye girdikten 9 ay sonra doğurdu. galiba ondan önce giren erkekten kalan sperm sen gel Meryem teyzenin yumurtalıkları dölle

13 nisan 2022 21:34

6. a3 geceye banyoda başlamak sonra çıkıp devam etmek yasak galiba. ayrıca dediğin gibi çekincelerim olsaydı bile kimsenin buna karışma hakkı olmazdı. kadın kadının bazen en büyük düşmanı gerçekten

13 nisan 2022 21:35

7. kimse korunmuyor mu yani suda dkmdmdmd

13 nisan 2022 21:36

8. Anonim 5 sesli guldum sjhsgajdfah

13 nisan 2022 21:40

9. Süslü ben sevgilimle yazın denizde bir şey yaşamadık ama öpüşme filan oldu. Sevgilim oradan hamile olmuş. Şimdi yana yakına kürtaj için doktor arıyoruz.

13 nisan 2022 21:46

10. A9 keşke hemen ertesi gün hapı içseydin böylece sevgilin hamile kalmazdı :(