pastel renk oje önerisi isteyen bir soru vardı dün?

o soruyu soran süslü buralarda mı?:) bir iki tane yazabilirim bunu okuyacak olursa.

1. ellam ya şapşik içine dert olmuş soru açmış tatlı şey kız sen yaz hatta başlık aç oraya yaz kimse okumasa biz okuruz :)

3 mart 2021 13:55

2. Ya süslü:) aslında şöyle oldu: dün ona cevap yazacaktım ama işim çıktı, kaldı gitti. Az önce de burada arattım soruyu, göremedim, napiiim kkdsjj:) bir de şey, bu aralar ojelere merak saldım, oje videosu falan izliyorum arada:) (mutsuzum, kafam dağılsın diye, sonra da iyice renk araştırır oldum)

Aslında pastel tonda bir tane ojem var: rimmel london 60 seconds serisinden pillow talk. Bebe mavisi diyebileceğimiz açık mavi tonda. Alırken tereddüt etmiştim ama sürünce çok hoşuma gitti:)

Araştırırken görüp beğendiklerim (ama bende olmayanlar):

Rimmel london 60 seconds serisinden: "breakfast in bed". Bu, bendekine benziyor gibi görünse de aslında mint yeşiline dönük bir ton. Gene aynı seriden, "ring a ring". Bu da uçuk pembe:) aynı seriden " peachella", bu da açık şeftali alt tonlu bir renk, aslında canlı bir ton sayılır.

Pastel 142 - bu da bayağı açık bebe mavi ve leylak arası bir renk

Flormar - baby blue

Flormar - cookie monster

Flormar - lavender love

Flormar full color - rose i hold

Flormar full color - love dust

Note - rose shell (note'un bir iki benzer tonu daha vardı)

Bir de oje swatch videoları bayağı fikir verdiği için iki öneri de vereyim, youtube'da "elifneo" diye bir kanal buldum. Bir sürü güzel oje videosu var, gevezelik dinlemeden yakın çekim renkleri görebiliyoruz:) tavsiye ederim.

Bir de burcu şenol diye birinin kanalında oje koleksiyonu videosu vardı, farklı markalardan çeşitli oje swatchları, o da işe yarar epey.

Unutup da aklıma sonradan gelen olursa yazarım tekrar olmazsa.

3 mart 2021 14:25

3. yaa yerim ben seni sözlük hala böyle senin gibi tatlışların sayesinde hala girilebilecek bir yer bunu bil <3 önerilerini ben de yazıyorum kenara kendi adıma teşekkür ederim sana bu kadar tatlı bir ojesever olduğun için 🤗 hepimiz mutsuzuz aslında be süslü dediğin gibi kafa dağıtıyoruz.

3 mart 2021 14:46

4. Rica ederim süslü <3 ben teşekkür ederim, siz de çok tatlısınız:) işe yaradıysa ne mutlu bana:) aslında sözlük kısmında başlık olarak açmak da iyi fikir ama bilin bakalım ne?:) tabi ki de başlık açmayı bilmiyorum:))) denemedim de hiç yanlış birşey yaparım diye:) bu soruyu görüp açmaya cesaret eden olursa veya bilenler açarsa oraya da yazarım.

Gelmişken boş gitmeyeyim: beaulis - pink polite:) tatlı bir açık pembe

3 mart 2021 21:25