Ya süslü:) aslında şöyle oldu: dün ona cevap yazacaktım ama işim çıktı, kaldı gitti. Az önce de burada arattım soruyu, göremedim, napiiim kkdsjj:) bir de şey, bu aralar ojelere merak saldım, oje videosu falan izliyorum arada:) (mutsuzum, kafam dağılsın diye, sonra da iyice renk araştırır oldum)
Aslında pastel tonda bir tane ojem var: rimmel london 60 seconds serisinden pillow talk. Bebe mavisi diyebileceğimiz açık mavi tonda. Alırken tereddüt etmiştim ama sürünce çok hoşuma gitti:)
Araştırırken görüp beğendiklerim (ama bende olmayanlar):
Rimmel london 60 seconds serisinden: "breakfast in bed". Bu, bendekine benziyor gibi görünse de aslında mint yeşiline dönük bir ton. Gene aynı seriden, "ring a ring". Bu da uçuk pembe:) aynı seriden " peachella", bu da açık şeftali alt tonlu bir renk, aslında canlı bir ton sayılır.
Pastel 142 - bu da bayağı açık bebe mavi ve leylak arası bir renk
Flormar - baby blue
Flormar - cookie monster
Flormar - lavender love
Flormar full color - rose i hold
Flormar full color - love dust
Note - rose shell (note'un bir iki benzer tonu daha vardı)
Bir de oje swatch videoları bayağı fikir verdiği için iki öneri de vereyim, youtube'da "elifneo" diye bir kanal buldum. Bir sürü güzel oje videosu var, gevezelik dinlemeden yakın çekim renkleri görebiliyoruz:) tavsiye ederim.
Bir de burcu şenol diye birinin kanalında oje koleksiyonu videosu vardı, farklı markalardan çeşitli oje swatchları, o da işe yarar epey.
Unutup da aklıma sonradan gelen olursa yazarım tekrar olmazsa.