pediküre gitmeye utanıyorum? benim gibi olan var mı?

bakımsız biri değilim ama 1.5 sene sürekli ayakta durduğum bi işim vardı ayaklarım mahvoldu topuklarım çatladı. ayrıca ayağımda bir tırnağımda mantar var. çok ilerlemiş değil. tırnaklarımın da şekli bozuk. kupkuru. sevgilimle birlikte birkaç gün kalacağız o sebeple güzel bir pedikür kalıcı oje yaptırmak istiyorum ama şu an tırnak salonuna gitmeye utanıyorum. bir tane bulunduğum yere yakın var. sizce endişem saçma mı?

tarih
    oy (güzelinden)

1. Pediküre değil ayak sağlığı merkezine gideceksiniz. Mantarı da tedavi edecekler, tırnaklarınızdaki şekil bozukluğu için de danışacaksınız. Tabii fiyatları standart bir pediküre göre daha fazla ama anladığım kadarıyla sizin ayağınız medikal ayak bakımı istiyor.

Bulunduğunuz şehir için podolog aratın internette.

17 ocak 2024 15:00

2. A1 gayet de kalıcı oje vs yapılıyor bildiğim. Ayrıca pedikürden bahsediyoruz. Tek kullanımlık aletlerle yapıyorlar. Ne yani ayaklarım böyle olduğu gibi kalsın mı? tek tırnağımda var sadece ve mantar aylarca gitmiyor tırnaktan

17 ocak 2024 15:01

3. ayağın öyle kalsın demiyorlar. önce düzgün bir tedavi alman gerekir, yoksa tam düzelmediği gibi bulaşı riski olabilir başkalarına. geçmiş olsun diliyorum.

17 ocak 2024 15:18

4. A5 solüsyonu üç dört aydır kullanıyorum fakat hala bitmedi. Normalde oje hiç sürmüyorum ama erkek arkadaşımla olacağım için birkaç günlük sürmek istedim

17 ocak 2024 15:19

5. mantarla pediküre mi gidilir allah aşkına ya. o makaslar ojeler uv ışıklar da mı tek kullanımlık? a2'nin de dediği gibi önce ayak bakım merkezine gidip mantar tedavisi olmanız lazım. sevgilinizle birlikte uyuyacaksanız da çorap giyip uyuyun adama da mantar bulaşır yoksa, öyle basit bir sorun değil bu. ayrıca ne yani ayaklarım böyle kalsın mi demek yerine gidip tedavisini olun. evet ayaklarınız öyle kalsın ve pediküre gitmeyin bir zahmet. inanılmaz bir cehalet gerçekten...

17 ocak 2024 15:21

6. Mantarınızı tedavi etmeye çalıştınız mı? Sevgilinizle kalacağınız zaman mı aklınıza geldi ayaklarınız inanılmaz ya. Başkalarına bulaştırmayın önce ayak bakım merkezine gidin deniyor ona verdiğiniz cevaptan da cehalet akıyor. Sevgilinize de bulaştırırsınız gidin tedavi ettirin ayağınızı.

17 ocak 2024 15:31

7. Zaten ayak bakım merkezinde hem tedavi hem düzgün bir pedikür yapılıyor diye biliyorum. Utandığın şeyi neden deli gibi savunuyorsun ki gayettt de yaptırıyorlar diye.d yaptır o zaman?

17 ocak 2024 15:33

8. Bu arada ss, mantar gerçekten oldukça bulaşıcı. Eczaneden aldığınız ilaçlar fayda etmemiş, çare podolog.

Podologlar her gün ne halde ayak görüyorlar, utanmanız için bir sebep yok.

Ama bir güzellik merkezine mantarlı ayakla gidilmez. Bir şey de yapamazlar zaten. Sadece risk oluşturursunuz oraya gidenler için :/

17 ocak 2024 15:50

9. Ayak mantarı bulaşıcı olmakla birlikte tekrarlamayacak tedavisi tırnağın çekilip bölgenin mantardan tamamen temizlenmesiyle olur yani 73728273 ay da tedavi edemezsin solüsyonunla

17 ocak 2024 16:35

10. Zaten podologa randevu aldım oraya gidiyorum pedikür ve ayak bakımı için. Hala gelip aynı şeyleri yazmayalım lütfen

17 ocak 2024 17:17