pembe alt tonlu çok açık ten için kapatıcı önerisi?

özellikle uygun fiyatlı bir öneriniz varsa çok sevinirim süslüler

1. L'Oréal anti age eraser - fair tek geçerim

2 mart 2022 19:11

2. Süslüm o koyu kaçıyor yoksa çok seviyorum yapısını 00 rengi daha açık ama sarı :( teşekkür ederim

2 mart 2022 19:12

3. Revolution heart breakers sesame rengi

2 mart 2022 20:11

4. a3 süslü heartbreakers nasıl kapatıcılık olarak? yapısı ince ve nemli bitişli anladığım kadarıyla. daha çok günlük kullanım için değil mi? soruya kaynak yaptım gibi oldu biraz ama.

2 mart 2022 22:20

5. Aşırı kapatıcı değil süslü ama idare eder diyeyim. Ben çok yoğun kapatıcı sevmiyorum, fondöten vs kullanmadığım için garip duruyor

3 mart 2022 01:43

6. l'oreal paris true match göz kremli, 1-2r rose porcelain rengi. baya iyi.

3 mart 2022 16:32

7. Süslü, merhaba. Ben de böyle arıyorum ve sorunu gördüm de, ne yaptın acaba, bulabildin mi? Sesame rengine baktım ama koyu göründü, sen denedin mi acaba?

23 mart 2022 12:28

8. Süslüm o renk bana da koyu göründü denemedim ama custard rengi daha açık görünüyor ben aldığımda stok yoktu ondan almadım şu an onlineda var görünüyor, bir de yine revolutiondan conceal and define kapatıcının c1 rengini aldım o da pembe alt tonlu değil nötr gibi daha çok ama sırıtmadı ona da bakabilirsiniz gerçekten açık bir renk

25 mart 2022 09:15

9. Rimmel London Lasting Soft - 001 illuminator