izmit’ten trenle istanbul pendik’e gelmeyi düşünüyoruz. nişantaşına gitmek istiyoruz ama pendik’ten en kolay nasıl gidilir bilmiyoruz. yardımcı olmak isteyen var mı?
şimdiden teşekkürler :)
cevaplar
ben olsam tamamen metroyla giderdim:
pendik-ayrılık çeşmesi
ayrılık çeşmesi-yenikapı
yenikapı-osmanbey
şeklinde 3 metro hattını kullanarak gidebilirsiniz.
6 şubat 2019 19:34
Anonim 1 in dediği sarı minibüsler veya anaonim2 nin dediği metro acaba gara yakın mı?
6 şubat 2019 19:37
Toplu taşımayla İstanbul a ilk defa gideceğim o yüzden biraz detay soruyorum
6 şubat 2019 19:38
Cevap yazan bütün süslülere teşekkür ederim. Mecidiyeköy’e kadar tarif ettiğiniz şekilde gidip oradan yürümeyi tercih edeceğim sanırım.
Uzun uzun anlatmışsınız, çok teşekkürler.
6 şubat 2019 19:58
Peki dönüşte yine mecidiyeköy’den metrobüsle karşıya geçip tarif ettiğiniz güzergahın dönüşünü yapsak kaç saatimizi alır?
Tren saatini kaçırmamak için soruyorum. Ona göre plan yapacağım.
6 şubat 2019 20:02
Çok teşekkür ederim son anonim :)
6 şubat 2019 20:09
Süslüler çok oldu ama bir şey daha soracağım. Hat200 var İzmit’ten kalkan. Kartala kadar gidiyor. O güzergahtan nasıl gidilir fikriniz var mı?
Hat 200, tavşantepe metroda da duruyormuş. O şekilde geçebilir miyiz karşıya?
6 şubat 2019 20:29
süslü gardan metroya yürünür çok eşyanız olmadığını varsayarsak, 1 km falan mesafesi. yürümenizi de hesaba katarak gardan osmanbey metroya ulaşımınız aksilik payı olmadan 90 dk falan. ben genelde daha konforlu ve rahat olsun diye metro tercih ediyorum, o yüzden tavsiyem bu yönde. :)
6 şubat 2019 20:37
tavşantepeden benim dediğim metro yoluyla ulaşabilirsiniz süslü, ünalan'da inip metrobüs de yapabilirsiniz ama yine aynı sayıda aktarma yapmış olursunuz.