polina chursanova soyadı neden?

süslüler biraz stalk yaptım annesi rus babası türk ve soyadları gündüzoğlu.polinanın soyadı neden chursanova? evet hiç işim yok

1. havalı olsun diye annesinin soyadını kullanıyordur. kimliğinde gündüzoğlu yazar büyük ihtimalle.

3 eylül 2020 17:18

2. Turklerdeki rus sevdasini kullanmak icin

3 eylül 2020 17:26

3. Annesiyle babası boşanmış annesiyle kalmış onun soyadını almış. Sonradan babasının yanına tr ye gelmiş. Zaten Rus vatandaşı aynı zamanda

3 eylül 2020 17:27

4. rusların sıcak sulara inme sevdasını gerçekleştirebilmesi için

3 eylül 2020 17:27

5. Annesinin soyadı da gündüzoğlu

3 eylül 2020 17:48

6. Kendisi açıklamıştı rus pasaportu falan olunca daha ayrıcalıklı oluyor diye. Anne babası boşanmamış.

3 eylül 2020 18:14

7. Yabanci ogrenci statusunden yararlanmak icin turk vatandasligindan cikip rus olmamis miydi? Yildiz teknige de o kontenjandan girmisti bitirememisti diye hatirliyorum.

3 eylül 2020 18:14

8. Annesi be babası ayrı değil hatta annesi eşinin soyadını kullanıyor. Polina bildiğim kadarıyla üniversiteye girerken yös (yabancı öğrenciler sınavı) ten yararlanmak için annesinin soyadını almış. Çünkü daha düşük puanlarla iyi bölümlere girebiliyor.

3 eylül 2020 18:44

9. Anonim 4ün cevabının komple yalan olması? Sjdndnd niye böyle bi şey yapıyosunuz kardeşim

3 eylül 2020 18:51

10. yös için yapmıştı açıkladı sanki bunu bir ara. konudan bağımsız bence çok mantıklı yapmış. eşek gibi çalışmadan iyi okula gireceksem ben de alırdım

3 eylül 2020 21:22