porno izledikten sonra gelen pişmanlık hissi?

merhaba süslüler, regl döneminde coşan hormonlarım sayesinde rahatlama ihtiyacı hissediyorum. cinsel hayatım yok ama porno izledikten rahatladıktan sonra saçma bir pişmanlık, suçluluk duygusu esir alıyor beni. sanki bu günah ve bu günahın bedeli benden çıkacakmış gibi hissediyorum. (yani bana ya da sevdiklerime bir şey olacakmış gibi hissediyorum) sonra kendimden nefret ediyorum, tiksinme geliyor, sanki hiçbir kadın bunu yapmıyor sadece ben yapıyormuşum gibi hissedip suçluluk, korku içinde ezilip gidiyorum.

1. yemin ediyorum ayyynısını yaşıyorum her ay aynısını. bilinçaltımıza öyle işlenmiş bence. diyorum inşallah benden çıkar da başkasından çıkmaz. kötü biriymişim gibi hissediyorum. :( umarım geçer en kısa sürede

12 ekim 2017 14:05

2. türkiye'de kadın olarak doğmanın, yetiştirilmenin üzücü sonuçlarından biri bu.

12 ekim 2017 14:19

3. 7. anonimde bastırılmış cinsel duygular var. normal olmayan kendisi.

12 ekim 2017 15:56

4. bastırılmış duygu deniyor ona nefis dediğin şeye zaten içinde tuttuğun için. gelmiş aşırı mastürbasyon cinsel zevki azaltıyor, bir yerden sonra bağımlılık vs diye cahil cahil konuşuyor. banane senin dininden, kafanda kurduğun şeyleri çok bilimselmiş gibi anlatmayın yeter. benim lafım ona zaten. hemen dinime laf ediyorlar diye acıtasyonn yapıp ağlamayın.

12 ekim 2017 17:15

5. 13. anonim önce hangi anonim olduğunuz belirtecek seviyeye ulaşacak kadar aklınız olmasını ümit ediyorum. belki sonra tartışabiliriz.

12 ekim 2017 18:33