porno izlemek sizce aldatma sayılır mı?

evet yapmıyorum diyen yakan söylüyordur ama siz erkek arkadaşınızın izlemesinden rahatsız olur musunuz. konusu açılacak ya da engellenip kısıtlanacak bir konu değil ama birbirimizden uzaktayken başka kadınlarla tatmin olması düşüncesi beni çokk rahatsız ediyor günlerdir resmen taktım bunu kafamdan nasıl atabilirim

1. Sayılmaz bence

29 ağustos 2017 21:09

2. bir bu soru, bir de "x yapsam orucum bozulur mu" sorusu turkiyede bitmeyecek sanirim

30 ağustos 2017 01:04

3. Bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle benide rahatsız ediyor bu düşünce ama allahtan evliyim ve görüyorum yapmadığını. Sevgiliyken ciddi takıktım ama

30 ağustos 2017 03:17

4. Bu konu niye bu kadar abartılıyor bilmiyorum:( ben de bi kadın olarak mastürbasyon yaparken porno izleyebiliyorum. Bunu başka erkeklere bakıp tatmin olmak için yapmıyorum ki, ne bileyim havaya sokuyor, daha fazla zevk alabilmeyi, hayal etmeyi kolaylaştırıyor. ya da gördüğümü işim birtikten sonraki saniye hatırlamıyorum mesela. Off ne adamdı be, ne kadındı gibi bir şey olmuyor. O yüzden bir aldatma olduğunu düşünmüyorum. Film izlerken sevişme sahnesi çıktığında diyelim baya erotik bir sahne aldatmış mı oluyorsunuz:/ Aldatmanın kafada biten bir şey olduğunu düşünüyorum.

30 ağustos 2017 12:26

5. Eğer düşünce olarak pornodaki bayanları düşünüyorsa evet aldatıyor. Aldatmanın pek çok çeşidi var. porno şöyle sorun olur , çok sık porno izlemeyi alışkanlık haline getiren erkek kişisi, abartılmış istekler, 40 dk sevişmeler , vay efenim acayip acayip fantezileri gerçek zanneder. Cinsellil algısı o yönde oluşur. Cinsel ilişkiye girdiğinde hop 4 dk da boşaldığında lan noluyoz tribine girer. Ve uzun süre mastürbasyon yapmak erken boşalma nedenidir. Bir süre sonra erkek kişisi 40 dk da boşalabileceği mastürbasyonu evliyken de tercih etme yönüne gider. Muhtemelen de partnerine suçlayıcı ifadelerle döner, işte sen şunu yapmıyorsun o yüzden gibi. Ama belirtmek isterim ülkemizde erken boşalma oranı %70 arkadaşlar. Porno bu yüzden sorun. Kadınlar doyamıyor. Sevişemeyen kadın sağa sola çatıyor. Partnerinden uzun süreli performans bekliyor haklı olarak, ama adam fantezi dünyasında uzun süre kaldığı için gerçeğini görünce hop boşalıyor. Biraz karışık yazdım ama porno izlemek sorun mu değil mi siz karar verin 🙄

30 ağustos 2017 13:01

6. İki üstteki girdimi Türk erkeği profiline göre editliyorum. O girdi sağlıklı ve kendi içinde cinsel eğitimini tamamlamış insanlar için geçerli bir girdi olmakla birlikte, toplumdaki genel cinsel tabu ve baskılardan dolayı kadınlar gibi erkekler de cinsel kimliklerini uzun zaman oturtamıyor. Dışarıdan gayet eli yüzü düzgün görünen insanlar, aslında cinsel olarak aç, bu konuda kendini geliştirememiş bireyler olabiliyorlar.

Yani partnerinizi tanıyan kişi sizsiniz. Eğer cinsel problemler yaşayan bir tip değilse, pornonun gerçek hayat olmadığının, bir kurgu olduğunun ayırdında ise bence bir sıkıntı yok.

30 ağustos 2017 13:49

7. Teşekkürler kızlarr. Benimki sanırım kıskançlık olayına giriyor başkasına bakınca değil de sadece bana bakınca tahrik olsun istiyorum😂 Aldatma sayılmasa da dediğiniz gibifazlası zarar kadınlar için de öyle gerçeğini yaşadığımızdaki zevkini azaltıyoruz kendi elimizle.

30 ağustos 2017 15:29