portekize erasmus kazanıp gitmedim zamanında. pişmanım çok şey kaçırdım mı sizce?

aile, eş doat salak saçma konuşurlar diye gitmedim. internette ne deniliyor malum aynı şeyler aileme söylenseydi kötü olurlardı. bok vardı da gitmedim. hayatım da ilk defa yurtdışına çıkacaktım

1. Evet, sosyal anlamda kayip. Kardesim universite 2'ye gecti, simdiden motive ediyorum erasmus'a gitmesi icin.

3 eylül 2020 12:08

2. baya şey kaçırdın süslüm :(

3 eylül 2020 12:12

3. Eş dost ne der diye en güzel yaşlarınızı çok güzel bir ülkede geçirmeyi, yeni arkadaşlar edinmeyi, yeni kültürler öğrenmeyi, akademik olarak üst levellara yükselmeyi, bakış açınızı genişletmeyi, dilinizi geliştirmeyi bile isteye ıskalamışsınız.

Eşe dosta gerdan kırıp çay servisine devam.

3 eylül 2020 12:24

4. Erasmus'a gidince es dost ne der anlamadim, yurtdisinda okula gitmeye hak kazanmissiniz ve devlet gonderiyor?? Geriye bakip kafa patlatmayin ama Iki tane 50 yasinda teyze/ amca icin en az 6 aylik bi sureyi cope atmissiniz. Ders olsun size.

3 eylül 2020 12:57

5. sordum içimde kaldı çünkü. üstüne gitmediğim sene bok gibi geçti benim için. itseydim eğlenir biraz kafam rahat olurdu diye diye. son sınıfım maalesef.

3 eylül 2020 15:04