pragta nereye gidilir, ne yenir ?

merhaba, pragta önerebileceğiniz yerler, mutlaka şunu yap dediğiniz bir şey var mı,  teşekkürler cevaplar için şimdiden

1. Prag çok pahalı bir şehir ya o yüzden biz dışarda hiç yemedik diyebilirim market alışverişi yapıp evde pişirdim. Sadece bir akşam Vytopna railway restorantta hamburger yemiştik biz. Konsepti için gitmiştik ama burger efsaneydi. Yaklaşık 800 tl gibi bir hesap ödedik iki kişi için ama en azından güzel doyduk. Trdelnikler çok aşırı meşhur ama ben yemek istemedim yağ kokuyor diye belki seversin görüntüsü çok tatlı aslında

5 nisan 2023 18:19

2. Yok kız daha neler

5 nisan 2023 20:12

3. Ahaaa bir de ahhahah tuvalet her yerde ama her yerde ücretli 1 euro. Restorantlardakilrr de şifreli :Ddd Astronomik saatin önündeki starbaksın tuvalet şifresi 1415

5 nisan 2023 20:15

4. Yerel yemekleri yemeyin demeye geldim. Pragda ne yediysem iğrençti hiç parasına değmedi. Düşününce bile içim bulanıyor. Kaldı ki kafe slavialara falan kadar bile gittim. Beğendiğim tek yerel lezzet trdelnik oldu. Onun haricinde mc donalds falan yeseniz daha iyi.

5 nisan 2023 22:34

5. hotel u krize'nin altında czech slovak diye bir restaurant var. orada gulash yiyebilirsiniz.

Sad Man's Tongue'da hamburger yemiştik iyiydi.

john lennon wall'a giderken aralarda çok güzel parklar vardı, orada kruvasan kahve alıp oturabilirsiniz.

klementinum library vardı, tur olarak girelebildiğini söylediler bize. bireysel giremeyip grupla girmemiz gerektiği söylenince ve daha giriş saatine de vakit olunca biz girmemiştik. ancak bir sonraki gidişimde mutlaka gireceğim.

kaleydi, kafka museum'du zaten klasik şeyler yazmıyorum.

iyi tatiller.

6 nisan 2023 08:11

6. ha birde americano istediğimiz her cafede sütlü yapıp getirdiler eğer sade içiyorsanız mutlaka söyleyin. buna starbucks da dahil.

6 nisan 2023 08:12

7. Aaa kütüphane diyince aklıma geldi yine oraya yakın belediye binasının içinde tarihi durmayan asansör var :D bizimle röpörtaj yapmıştı çek kanallarından biri beğendik mi diye gkfkfkf değişik bir asansördü o da

6 nisan 2023 08:28

8. Biz sürekli dışarıdan yedik ama çek mutfağından yemedik çünkü oteldeki kahvaltıda bile ne menem bir şey olduğunu gördük. Gyros yemiştik, McDonald's falan daha lezzetliydi mal gibi McDonald's yedik yemeksizlikten. Asya mutfağı meşhur bayağı restoran var. Aaa bir yer daha aklıma geldi ablam bu cevabı okuyunca kesin ben olduğumu anlar bunu yazdığım için. Bageterie boulevard diye bir sandviç zinciri var mü kem mel. Özellikle ice tea alın şahane ice tealeri var. Patatesleri de iyiydi.

6 nisan 2023 09:30

9. ya kahvaltıyı kesinlikle hamur işi ile geçiştirin. benim önerim choco cafe olacak, içtiğim en güzel sıcak çikolata idi, mutlaka deneyin. Bana yemekleri genel olarak ağır geldi, o yüzden düz burger, pizza, salata yedim açıkçası.

Ben Kampa müzesini, Staropramen Brewery'i, Stefanik Gözlem evini beğenmiştim. Eğer tarih ile ilgiliysen Lobkowitz sarayı ve çevresini görmelisin. Zaten o çevrede bir sürü yer var gezilecek

6 nisan 2023 12:08

10. Hemingway'de kokteyl iç. Dünyanın en iyi barları arasında

Szimpla kert git.

Cafe ebel'de turta, cheesecake, kahve molası ver

6 nisan 2023 17:16