prezervatif mi doğum kontrol hapı mi ?

sevgilim prezervatif kullanmak istemiyor geriye doğum kontrol hapı tek çare olarak mı kalıyor. hangi marka önerirsiniz? koruma sağlar mı? yan etkileri var mıdır? cinselliğe yeni adim atan biriyim

1. Dogum kontrol hapi cinsel hastaliklardan korumaz, yalnizca gebelikten korur. Prezervatif kullanmak istemiyorsa sevismesin, kabul etmeyin suslu cunku nasil baslarsa oyle devam eder ve bu size yaptigi saygisizlik aslinda.

28 şubat 2020 22:15

2. sevgilin prezervatif istemiyor diye sen neden gerekli medikal durumlarda kullanılması uygun bir kimyasalı kafana göre kullanasın sadece soruyorum.....

28 şubat 2020 22:15

3. dogum kontrol hapi senin sagligini etkileyecek ama ona birsey olmayacak. neden cünkü o kondom kullanmak istemiyor.

bu sorunun cevabi su, kendine verdigin degere göre ya kondom ya da hap kullan.

28 şubat 2020 22:17

4. Üf. Burdan ben sana evet korur desem bana güvenip prezervatif kullanmayacak kadar cahil misin ya? Git oku biraz araştır kendin. Hayır bunun tek başına yeterli olmadığını liseli çocuklar bile biliyor bi şekilde. Bıktım cahilliğinizden. Bugün sorulacak soru mu bu ayrıca?

28 şubat 2020 22:18

5. Süslüüüümm canım süslüm!! Sen de doğum kontrol hapı isteme? Başlıycam bunların çüklerine ya adamlar sürekli ve sadece kendi rahatlatını düşünüyo! Ayrıca cinsel yolla bulaşan hastalıklardan nasıl korunacaksın prez. Olmadan?

D.k. hapının yan etkileri saymakla bitmez!

28 şubat 2020 22:30

6. Anonim 7 söylediğin her bilgi yanlış bence sen de bir doktora git

28 şubat 2020 22:30

7. dkh markası mı önerelim yumuşatıcı önerir gibi? bu sözlüktekilerin dkh önerisi istemesi beni benden alıyor. yan etkisi olmayan hap mı var allah billah aşkına doktora git böyle cinselliğe adım atılmaz. cinsel yönden aktif olmadan önce gidip muayene olun gençler ihmale gelmez bu iş hap dediğin şey şeker değil eltimgiller bundan kullanıyor diye at gitsin hapı diye düşünme. bir kere hormon almak her kadına yaramaz ise yaramaz o yüzden de önerilmez. hastanın yaşından tut yumurtalıkların durumuna kadar bakılması lazım. kondom desen o başka hap başka bir şey seni seçtim pikaçu diyemezsin kafana göre. onu için çift taraflı korunun yok öyle yağma ben pipime o şeyi geçirmem sen korun diye bir şey asla kabul edilemez. hap sadece gebeliği engeller o kadar kondom desen hastalıklar için önemli olan yüzden cinsel hayat yeni başlarken çiftler birlikte korunsun diye boşuna demiyoruz. akıllan biraz tatlım.

28 şubat 2020 22:45

8. a9, a7 o kadar da yanlış değil, hormon preparatları hipertansiyona, safra taşlarına hatta östrojene bağlı tromboembolizme yol açıyor, hop hadi hapa başlayın demekle başlanmaması lazım, bir çok komplikasyonu var, bence siz doktora gidin

28 şubat 2020 22:53

9. spermisit köpüklerden kullanabilirsiniz bu ara partnerinize hastalık anlamında güveniyorsanız, ama ilişkiden 1-2 saat önce vajen içine sıkılmalı ve 6 saat vajen yıkanmamalı, ama prezervatif kadar korunaklı bir yöntem değil

28 şubat 2020 22:55

10. Spermisit fln karıştırmayın ya kız belli ki sıfır bilince sahip bu konuda. Gider kullanamaz da gebe kalır kesin vebali bize kalmasın

28 şubat 2020 23:24