prezervatife rağmen hamile kalmış olabilir miyim?

kızlar trol değilim keşke öyle olsam. yumurtlama dönemimde sevgilimle birçok kez birlikte olduk. hepsinde de ilişkinin başından sonuna kadar prezervatif takılıydı ve ilişki bitiminde kontrol ettik hep yırtık vs yoktu. fakat adetim gecikti. göğüslerimde ağrı var ama o hamilelik belirtisi de olabiliyormuş. çok korkuyorum. prezervatifin koruyuculuğu %98 diyor internette. o %2'lik dilime girmiş olabilir miyim?

1. Test yapsanız çıkar. İhtimal düşük ama içiniz rahatlar, stres yaptıkça gecikirsiniz.

21 şubat 2022 08:43

2. 15 dkya eczaneler açılıyor git bi test al. Nerden bilebiliriz 🤷🏻‍♀️

21 şubat 2022 08:44

3. Of buraya da yapıp yapıp soru açmalarınız bezdirdi yani.Biz nerden bilelim?prezervatifin %100 korumadığını herkes bilir gidip yumurtlama döneminde defalarca ilişkiye girmişsin bir de soruyor ihtimal var mı diye.bir de bayıl istersen feriha

21 şubat 2022 08:46

4. Prezervatifin o korumama yüzdesi kazalarla hedaplanıyor. Kısaca düzgün  kullanıyorsanız; patlak, delik değilse, düzgün taktıysanız ve ilşki sırasında patlamadıysa, çıkmadıysa bir şey olmaz. Buna ek; bazı kayganlaştırıcılar her prezervatifle kullanılmıyor, yağlar; hindistan cevizi yağı, vazelin gibi kullanılmamalı prezervatifi aşındırabiliyor. Böyle durumlar yoksa korkma süslü. Al bir trst yap içini rahatlat, adetin daha kolay sökülür. Stres yaptıkça gecikecek.

21 şubat 2022 09:02

5. reglin geciktiyse idrar testi sonuç verir. erken gebelik testlerinden al bak. bir şey olacağını sanmıyorum. yumurtlama dönemi çoğu insan için iki adet ortası ama öyle olmayadabiliyor. benim öyle değilmiş mesela.

21 şubat 2022 09:53

6. değilsindir süslüm korkma o öyle kolay değil, stres yaptıysan iyice gecikir havadan da olabilir korkma

21 şubat 2022 09:56

7. bu arada nerden bilebiliriz diye cevap yazacağınıza hiç yazmayın abicim, silah zoruyla mı soru soruyorlar size. triplere bak kddkdkd kıskanmayın

21 şubat 2022 09:58

8. Bişi olmaz askım bi test alıver icin rahatlasın olmazsa da bol adaçayı iç reglin söksün hızlıca

21 şubat 2022 10:06

9. Gerçekten bu sorular saçma kızmayın ama. Hayat bu yani. Bakire kadın bile çocuk doğurmuş peygamber olmuş nasıl bilebiliriz ki sizin durumunuzu

21 şubat 2022 10:43

10. Normalde soru açanlara atarlı cevap verenleri itici buluyorum da A3 çok haklı değil mi? Biz nereden bilebiliriz ki hamile kalıp kalmadığını :D

21 şubat 2022 10:45