protez tırnak yaptıran süslüler bir kaç sorum var?

ben öyle kocaman aşırı uzun bir tırnak istemiyorum ellerim uzun ama tırnaklarım küçük biraz biraz daha belirgin hafif uzun olmalarını istiyorum yalnız protez tırnak olayını tam anlayamadım ben mesela alttan tırnağımız nasıl uzuyor max ne kadar tırnakta kalabiliyor?  memnun musunuz genel olarak tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim

1. Ben yeni yaptırdım sayılır, 15 gün falan oluyor. Ellerim  de tırnaklarım da küçük ve tırnaklarım kısa olur hep çünkü azıcık uzadığı an kırılır hemen. Uzunluğu tam istediğim gibi oldu, upuzun cadı tırnağı gibi değil ve kalıcı oje de yaptırmadım, jelin kendi rengi duruyor. Çok doğal durdu, kendi tırnağımdan tek farkı biraz kalın oluşu. Görüntü olarak gerçekten çok beğendim.

Bunun dışında kötü yanlarından da bahsedeyim biraz. Normalde manikürümü tırnak etlerini keserek değil iterek yaparım. Orada hem ittiler, hem kestiler hem de makinenin çok sivri bir ucuyla giriştiler kenarlara. Kanadı ve şişti bi tırnağım. Ama geçti şimdi bi sorun yok.

Diğer bir kötü yan da tırnaklarımın hızlı uzuyor oluşu, bu yüzden kullanamayacağım uzunluğa çabuk gelecek. Normalde 3 haftada bir bakım yaptırmak gerekliymiş, ama ben tekrar yaptırmayı düşünmüyorum maalesef zamanım yok uzun sürüyor çünkü. 3 haftada bir bakım yaparak 6 yıldır kullanıyormuş bana yapan hanımefendi. Alttan tırnağınız uzadıkça protezle beraber uzuyor, saçımızdaki dip boya gibi bir şey oluyor yani. Cevaplamadığım, aklınıza takılan bir şey olursa cevaplarım yine.

26 ağustos 2021 10:18

2. Çok teşekkürler süslücüm çok güzel anlattın gerçekten. Ya ben böyle elleri her daim bakımlı insanları çok beğenirim o yüzden epeydir kalıcı oje araştırıyorum hatta uv makinası aldım ama beceremedim kalıcı ojeyi sonra videolar izledim baya anladım tekniğini. Şimdi protezi de evde yapmayı araştırdım baya çok güzel yapan insanlar var bir denemek istiyorum ama çıkarma işlemi gözümü korkutuyor. Bir de ben tırnaklarımı hiiç uzatamıyorum nasıl desem incelerek uzuyolar ve kırılıyorlar artık o durumdan sıkıldım gerçekten. Polygel ve klipslerini alıp bir deneyeceğim bakalım bende gaza geldim çünkü kirpik lifting kaş vs her şeyi evde yapıyorum bakaljm bu nasıl olacak. Dışarıda araştırdığımda 250den başlıyordu

26 ağustos 2021 10:28

3. Ss süslücüm ben de evde yapıyorum kalıcı oje protez yapmadım ama yapacak olsam polygel kullanırdım çıkarmak kısmı için de törpü makinesi almak gerekir gibi geliyor bana hatta AliExpressten baktım ama henüz bir girişimim olmadı güzel makineler var bakmak istersen

26 ağustos 2021 10:32

4. 1 yıldır aralıksız yaptırdım kendi tırnaklarım bükülüyor aşırı zayıfladı

26 ağustos 2021 10:35

5. Rica ederim, ben bakım yaptırmadan uzatıp tamamını kesmeyi düşünüyorum üstteki süslünün de dediği gibi tırnağın üstünü törpüledikleri için incelmiştir kendi tırnağım altta. Yapan kişi de çıkartırken tamamını çıkartmayalım, ince bi kat bırakıp yavaş yavaş uzamasını bekleyelim demişti.

Ankara'da 250'ye yaptırdım ben de. Kalıcı oje de dahildi ödediğim fiyata aslında ama jelin rengini beğendiğim için yaptırmadım. Bir de kalıcı oje yaptırmayınca üstüne istediğimiz gibi oje sürebiliyormuşuz asetonsuz oje çıkarıcıyla ovmadan çıkartmak şartıyla.

26 ağustos 2021 10:51

6. ss, ben ilk defa yaptırdım 1 ay oldu. 28 temmuz yaptırdım. foto ekliyorum. uzadıgında nasıl gorundugunu gormen icin.

(link: https://www.hizliresim.com/k6uw4hc sağ elim )

(link: https://www.hizliresim.com/h0ahvst sol elim)

görsel korkunc gelebilir belki cunku ben kendim kestim tırnakları :d

(link: https://www.hizliresim.com/9je7dpw ilk birkaç gün) bunu buldum direkt cekmemisim

1) yaptırdıgım kadın tam bir tuhaftı. ben sadeligi cok severim ama illa nail art yapmak istedi cicek bocek koyalım vs dedi. ben düz renk istemistim kalıcı oje icin mesela kadın bunu asla kabullenemedi son dk kadar zorladı beni. bu ilk sevmeme nedenim.

2) sevmeme nedenim yine aynı kadın, tırnaklarımı badem istiyorum ve cok uzun olmasını istemiyorum dedigim halde cok uzun yaptı, lens kullanıyorum ve resmen gözümü cıkarıyordum o akşam, tuttum tırnak makasıyla kestim 2 tırnagımı napıyım gözüm mü cıksın yani....

3) kadın cok uzun yaptıgı icin özellikle orta parmagımın tırnakları hep bir yerlere takıldı ve bildigin tırnagım morardı. fotoda sol elimin orta parmagına bakabilirsin. (sag elimin isaret parmagımın tırnagını kestigim icin goruntu kotu olur diye orayı cekmedim).

4) resmen banyoda iskence cektim özellikle kulaklarımı temizlerken, burnumu da temizlemekte sorun yaşadım.

aklıma gelirse yazarım ama bunlar tekrar yaptırmamam icin gecerli sebepler benim icin...

bugun tırnak butik antalyada randevum var, bunları cıkarttırıcam ve güclendirici + kalıcı oje yaptırcam. bir daha da protez asla yaptırmam :(

26 ağustos 2021 11:36

7. modele ve temiz kullanma sürenize bağlı 4 hafta kadar kalabiliyor süslü. Uzun tırnak kullanmaya biraz bile alışıksanız, paldır küldür iş yapmıyorsanız gayet kullanılıyor ben bile kullanabildiysem herkes kullanır. Alttan tırnak uzadığında protezin bazının bitiş yerinden belli oluyor, sizin tırnağınızla kesişiyor. Benim gittiğim yer protezi tırnağın kökünden değil ortasından takıyor. daha uzun ömürlü olması için renkli bir ojeyi tüm tırnağa sürdürmek yerine renkli french tarzı modellerle uçları boyatıyorum. Hem daha uzun süre kullanılıyor hem de daha minimal duruyor renkli ojeleri çok sevmiyorum. (link: https://pin.it/42Ed7AC mesela bundan yaptırmıştım) ben yaptırıyorum çünkü doğal tırnaklarım bir kere bile uzatamadım ve yapısı kağıt gibi anında kırılıyor, siz tırnağınızı uzatabilen biriyseniz bence hiç gerek yok. Oval kısa modeller de var alışmak için onlardan seçebilirsiniz. Zaten tırnak yapınıza bağlı neyin olup olmayacağını onlar söylüyor

26 ağustos 2021 11:38