protez tırnakta jel mi tercih ediyorsunuz tips mi?

sb. ben hiç tips yaptırmadım sanki takma tırnak gibi hemen düşermiş gibi geliyor. şablon tırnak ortalama 2-3 hafta kullanıyorum.

1. Ben hep tips tercih ediyorum 3 hafta dayanıyor. Yaptırdığınız yer önemli ss benim gittiğim yerin sahibi azeri kadın çalışanlar da azeri harika yapıyorlar bu zamana kadar hiç kötü bir şey olmadı uzun zaman kullanabiliyorum

21 ağustos 2023 12:03

2. Ayrıca çok ince yapıyor kendi tırnağın gibi ama ne kırılıyor ne çıkıyor ne çatlıyor durup dururken nazar değdirmesem bari ahsjsj

21 ağustos 2023 12:04

3. A2 süslüm izmitteysen paylaşabilirim

21 ağustos 2023 12:47

4. a1 teşekkürler süslüm. beki bu yarım ay dedikleri tırnağın ucuna takılan tipslerden mi yapıyolar yoksa komple kökten takılanlardan mı.

ben izmirdeyim. buralarda 2-3 hafta giden tips yapan biri bilen yazarsa makbule geçer bi de onu deneyelim :d

bi de şablona göre daha kısa sürüyo sanırım yaptırması

21 ağustos 2023 13:12

5. Bence şablonla jel tırnak yapmak çok daha maharet gerektiren bir işlem. Sanat yani nerdeyse ince ve güzel şekil vermek. Tips ile çalışan tırnakçıya demek ki yeterince yetenekli değil diye bakarım şahsen. Protez tırnağın fast foodu gibi. Tips taktıracağıma alırım takma tırnak takarım.

21 ağustos 2023 14:33

6. Ben tips yaptırdım 2 haftada hepsi düştü ki ne tatile gittim ne de temizlik yaptırdım bide yatıştırıcı kenardan çıktı açıkçası tips olanı kendim de yaparım

21 ağustos 2023 15:35