regl çok gecikti tam bir ilişki olmadı ve sonuç negatif?

regl 20 gün gecikti. birleşme olmadan bir birliktelik geçirdim. daha önce 1 soru sormuştum. sürtünme yaşadım salak gibi hissediyorum kendimi. vajina üzerine veya çevresine boşalmadı ama hani zevk suyu muhabbetinden çok gerildim. neyse süslüler. dediğim gibi 20 gün geciktiğim için dün predictor test aldım. test negatif çıktı. bugün gittim gene test yaptım ( ilk idrar değil ama 4 saat tuvalete çıkmamıştım ) yine negatif. ama sürekli aynı marka ile yaptım ( predictor early) ve ilk idrarla yapmadım. sizce sonuç negatif olarak net midir? tekrar yapayım mı? kan testine gitmem gerekir mi? yani yumurtlama tarihimde yumurtladıysam ve hamile kaldıysam hesaba göre 7 hafta bitiyor gibi. bu kadar haftalık bir gebelik testte çıkardı dimi? üstelik iki tane yaptım. ama işte aynı marka yaptım ya, acaba şaşar mı diyorum. anksiyete bozukluğum var. hiç iyi değilim kızlar lütfen yorumda bulunun ama kırıcı olmayın.

1. Aşkuşum bu kadar kafaya takıyorsan kan testi yaptırsana bitaneeem

5 nisan 2021 23:04

2. süslü ya pozitif gelirse aileye falan haber gidiyormuş ondan çok korkuyorum.

5 nisan 2021 23:05

3. tamam zaten benim hesabımda da 2 aylık oluyor neredeyse yani benim testim şuan negatif.

5 nisan 2021 23:12

4. Yavrum hamile falan değilsin bi sal kendini artık.

5 nisan 2021 23:17

5. Anonim 6, lab öneris alabilir miyim? Ve ben normal bir birliktelik denedim ama hiç rahat olamadım kasıldım sürekli çok canım acıdı. Hazır olmadığın için böyle yaptık malesef. Bir daha böyle saçma işlere girişmeyeceğim zaten.

5 nisan 2021 23:20

6. Son anonime katılıyorum ancak bu stresle daha cok gecikir. Her sehirde ozel laboratuvarlar var. Gidip kan verebilirsiniz test icin. Kayit altina alınmıyor. Kimliginizi bile almayabiliyorlar, arayip sorabilirsiniz.

Veya 2 tane daha farkli marka alıp, ilk cisle deneyebilirsiniz ama 7.haftada da ilk cis biraz espri kalıyor. Çıkması beklenirdi şimdiye, ama bazen anomaliler oluyor tabi.

Ucuncu bir ihtimal de, ozel bir jinekoloji muayanesine gidip doktora ultrasonla baktirabilirsiniz. 7. Haftada kese oluşumu gozle görülür oluyor. Anlarsınız hamile misiniz degil misiniz diye, kimseye de bir bilgi gitmez. + bu secenek bence en mantiklisi, olasi bir kist vs durumu varsa da gecikmeye neden olan ogrenmis olursunuz.

5 nisan 2021 23:20

7. Hamile olmaniz imkansiza yakin, stres yapmayi birakin ama regl gecikmesi sebebiyle bir doktora gidin bence.

5 nisan 2021 23:20

8. Guzelim hamile falan degilsin ya yedin bitirdin kendini resmen. Rahatla biraz hamilelik olsa simdiye anlamamis olman mümkün değil. Ama cok merak ediyorsan yarinki ilk idrarinla farkli bir marka test dene de huzura er

5 nisan 2021 23:21

9. İzmirde oturmuyorum ama bulunsun diye istedim, teşekkür ederim.

5 nisan 2021 23:30

10. bunu buraya yazayım, umarım çok kişi görür.

her geciken regl, hamilelik belirtisi değildir. ilişki yaşamamış olsanız bile regliniz gecikebilir.

bunun çok çeşitli sebepleri olabilir. bazen stres bazen hormonel durumlar bazen de kist vs. gibi şeyler sebep olur.

mesela polikistik over sendromu denen bir şey var. bu rahatsızlığı olan kadınların regli devamlı gecikir.

regliniz gecikmişse, bu sürekli hale geldiyse bir rahatsızlık belirtisi olabilir. hamile miyim diye düşünmektense bir randevu alıp jinekoloğun yolunu tutmanız daha akıllıca olacaktır.

soru sahibi, ben yerinde olsam az daha bekler, regl olamazsam hemen doktora giderdim. büyük ihtimalle bir şey çıkmaz ama için rahatlar. eğer bir durum varsa da uygun tedaviyi alır geçersin. bu kadar kafanda kurup delirmekten iyidir.

6 nisan 2021 00:02