remington keratin therapy saç duzlestirici?

susluler bu duzlestiriciyi kullananlar var mi? saclari yaglandiriyor mu? saclarim ince telli sonuk durmasini istemem. bir de philips in böyle bir ürünü var sizce hangisi?

1. remingtondan şaşma mü kem mel

9 ekim 2017 20:01

2. (yazar: aynilda) peki bu ürünü kullandınız mi remingtonun? Keratin olmasi hoşuma gitse de biraz da korkutuyor sacimi yapıştırır iyice diye

9 ekim 2017 20:03

3. Kesinlikle remington çok çok iyi . Yapıştırmıyor kırmıyor ısı ayarlaması olduğu için. O kadar seviyorum ki maşam olduğu halde dalga yaparken yine bunu kullanıyorum jdkbf

9 ekim 2017 21:11

4. Teşekkür ederim cevap icin anonim ve aynilda :)

9 ekim 2017 21:20

5. Hadi ya o önemli bir sorun bak. En gıcık olduğum durum. Sanirim bu remingtonlarin ortak sorunu. Bi arkadaşımda da denemistim baska bir remington modeli, acayip sac koparıyordu. Simdi aklim karıştı. Bi tek pearl olaninda bu durum yok galiba.

Phillips de cidden cok pahali :)

9 ekim 2017 22:00

6. Valla uzuldum bu duruma o plakalar arasi bosluga neden dikkat etmezlerse :) philips te öyle bir sorun yok diyorsunuz yani?

9 ekim 2017 23:02

7. merhaba, pearl olanını ilk çıktığında satın almıştım, saçları ince telli biri olarak çok memnundum, kısa sürede harikalar yaratıyordu. memnundum diyorum çünkü aldıktan bir yıl sonra bozuldu malesef. ondan bir önceki düzleştiricim braun'du ve beş yıl kadar kullanmıştım. Onun dışında bahsettiğiniz saç kırma sorununu hiç yaşamadım bu modelde yağlandırıp sönükleştirmedi de. fikir olur belki diye yazmak istedim sevgiler

10 ekim 2017 15:01

8. braun +1

10 ekim 2017 15:55

9. 3 senedir falan kullanıyorum çok memnunum yağlandırma gibi bir durum olmuyor. plakaların arasına da saçım girmiyor hiç. düz de dalgalı da bununla yapıyorum çünkü maşadan çok daha hızlı ısınıyor.

10 ekim 2017 17:07