retainer teli koptu dişim yamulur mu?

dişin arkasina takılan retainer telim koptu. doktorum su anda izindeymis dislerim yamulur mu hemen. 2 hafta var daha randevuma simdiden yamulmus gibi hissediyorum.

1. 2 haftada bir şey olmaz merak etmeyin süslücüm. 1 ay geciktirmeyin önemli olan bu

27 aralık 2019 19:19

2. Tedaviniz ne zaman bitti? İki haftada bir şey olmaz.

27 aralık 2019 19:48

3. 2 hafta değil ama tekrar taktırmazsan bozullur

27 aralık 2019 20:47

4. 7bucuk ay oldu süslü. tekrar taktiricam 2 hafta var randevuma dedigim gibi.

27 aralık 2019 20:56

5. sorunun içine kaynak yapmış gibi olacağım ama ben de şu an diş teli kullanıyorum ve şeffaf bir plak varmış sanırım kullanmam gereken tedavinin sonunda. retainer ya da plak isteğe göre mi veriliyor? mesela bir arkadaşım konuşurken çok tükürük saçıyor diye retainerını çıkarttırdı şeffaf plakla devam etti bir süre. bunları kullanmazsak dişlerde gözle görülür bir bozulma oluyor mu?

27 aralık 2019 21:22

6. Arkaya mutlaka retainer taktir süslü çünkü plagi kullanmak sana kalmis bi sey . Sadece plakla bozulmasi daha kolay. Sabit retainer taktir hic farketmiyorsun bile hic ugrasmana gerek kalmıyor ama

Yaninda plak da iste bence cunku benim retainerin olmadigi dislerden, azi dislerimden ikisinde hafif bozulma oldu.

27 aralık 2019 21:51

7. süslü üst dişlere takılmıyor mu retainer kusura bakma bu arada senin soruna cevap veremeden kendi sorularımı sordum araya kaynak yapar gibi...

27 aralık 2019 22:24

8. Yok önemli değil suslum, hem alt hem üste takiliyor benim kopek dislerim arasinda boydan boya var

28 aralık 2019 00:07