roaccutane kullananlar için en iyi lip balm?

susluler zoretanin kullanıyorum zaten muadili. normalde blistex med plus kullanıyordum sürekli nemlendirme isteği oluyor birçok kişinin olduğu gibi bu tedavi süresince önerebileceğiniz en iyi lip balm nedir dudaklarım yara olsun istemiyorum:/ ( bu arada en iyi lip balm başlığını okudum ancak sivilce tedavisinde olan biri için en iyi lip balmı soruyorum)

1. Yves rocher

28 şubat 2019 21:02

2. Med plus’a devam edebilirsin, aynı tedaviyi görüyorum nemlendirmesi yeterli geliyor :)

28 şubat 2019 21:05

3. lip balm değil ama hametan krem kadar etkilisini görmedim

28 şubat 2019 21:22

4. biraz hametan sürüp üzerine nuxe reve de miel sürüyorum ve pammıh gibi oluyor dudaklarım hametan onarıp baz gibi bir şey sağlıyor nuxe da nemlendirip bariyer sağlıyor. kesinlikle medplustan çok daha etkili, medplus mentollü olduğu için kısa süreli ferahlık sağlayıp daha sonrasında daha da çok kurutuyor dudağı. ben üç haftada bitiriyordum blistexi nuxe ise 2.5 ay dayanıyor. yani fiyatını epey hak ediyor.

28 şubat 2019 23:53

5. Arkadaşım zoretanin kullanıyor ve ona da doktoru hametan önerdi, lip balmlardan çok daha etkili

1 mart 2019 00:53

6. Çok kararsızım ben de kızlar şuan 2.ayım bitti dudaklarım iyi durumda ama telaş yapıyorum daha iyi bakabilir miyim diye:/

1 mart 2019 01:11

7. kesinlikle blistex med plus. söylemişler zaten hametanda baya etkili fakat gün içerisinde sürülmeye uygun değil yapısı o yüzden ben gece yatarken sürüyordum.

1 mart 2019 09:38

8. blistex med plus'ı yazmaya bile gerek yok hepimiz biliyoruz ama diğer süslülerin de yazdığı gibi hametanı yatmadan önce, önce ince bir tabakayı yedirip üstüne kalın bir tabaka sürüp yatınca sabaha yumuş yumuş oluyor. bunun dışında bepanthol lip balmdan uzak durun ama bepanthol onarıcı bakım merhemi de hametanda anlattığım gibi uygulandığında gerçekten onarıp nemlendiriyor. son olarak roacctune kullananlar olarak bunu duymaktan bıktık ama ne kadar çok su içerseniz o kadar rahat geçiriyorsunuz bu dönemi. geçmiş olsun. 2 kere roacctune tedavisi görmüş süslü bildirdi.

2 mart 2019 00:08

9. Bioderma der geçerim.