süslüler çok sinirliyim biri var üstüm flört ediyor gibiydik dışarda buluşalım dedi ilk defa?

sonra  tarihi öne alalım buluşalım dedi. ok dedim. ben sınavdan çıkıp gideceğim. bilmiyorum açıkçası nasıl gideceğimi. sonrasında ben okuldan geçerim desim mekan şırası mı dedim. aynen çok uzak değil :) yazdı. sinir oldum yani insan alayım der en azından. ne bileyim bana mı abes geldi.

1. süslü türkçeniz aşırı kötü gerçekten çok zorlandım anlamaya çalışırken ve anladığım kadarıyla kızmanız çok saçma

29 aralık 2019 21:33

2. Almak zorunda değil

29 aralık 2019 21:34

3. Almak gibi bi zorunluluğu yok tabii ki. Ama sanki böyle bi üstten bakma ayağına çağırma  var gibi geldi. Hani insan bi der istersen alabilirim diye. Konuşmayı aynen yazıyorum

- okuldan geçerim ben mekan şurası dimi

+evet gelebilir misin

-denerim

+çok uzak değil zaten :)

Benim bozulduğum nokta seni alabilirim diyip düşünmesiydi ben mi dicem beni al diye. Görüldü attım bıraktım

29 aralık 2019 21:40

4. Garip olan sizin düşünceniz.

Gelebilir misin demiş size. Hayır deseydiniz o zaman alabilirim diyecekti belki. Demeyeceğine neden bu kadar eminsiniz?

Ayrıca denerim derken sanırım o anda siz beklentiye girmişsiniz, sanki sizi gelip alması gerekiyormuş gibi. Ondan kesin bir dille gelirim dememişsiniz. Bilmediğiniz yere gitmek ne kadar zor olabilir ki denerim diyorsunuz?

29 aralık 2019 21:44

5. A6 süslücüm kendisi davet etti hatta erkene çekti. Ben geç çıkıyorum düşünebilir. Şimdi de yılbaşını beraber mi geçirsek diyor ne alaka yani abaza heralde

29 aralık 2019 21:45

6. eğer karşımdaki kişide araba varsa, zamanı varsa ve çok uzak değilsek bende bi teklif etmesini bekliyorum açıkcası. şu sıralar havalar soğuk malum bu şekilde bir teklif beni önemsediğini, düşündüğünü hissettiriyor.

29 aralık 2019 21:50

7. Anon 9 işte bende öyle düşünüyorum yani arabası var gayet yakın aslında diyor bide. Yakınsa sen al yani.  Bi de gelmiş yılbaşını kutlayalım beraber diyor. Amacı yatağa atmak anlaşıldı.

29 aralık 2019 21:53

8. Sanırım mekanı siz seçmişsiniz( yazışmadan öyle anlaşılıyor) . Neden tek başınıza gidemeyeceğiniz yer seçtiniz.

29 aralık 2019 21:54

9. Buluşacağımız yer evinin yanı bu arada

29 aralık 2019 21:54

10. Birlikte seçtik oraya gitmek istiyordum kendisi teklif edince tamam dedim. Evimden gitsem ok ama okuldan oraya nasıl gidilir bilmiyoeum

29 aralık 2019 21:55