süslüler april han bacak inceltme videosu before after fotoğrafları garip mi sizce?

(link: https://www.youtube.com/watch?v=90a-tf2jrvq bahsettiğim video) before after yapmış ama spor sonrası ölçümde mezurayı sıkıca sarmış o yüzden bu kadar incelme varmış gibi olmuş diye düşünüyorum. yapmak istemiştim ama hevesim kaçtı... bu videoyu yapıp incelme sağlayan süslülerim var mı?

1. (link: https://www.youtube.com/watch?v=90a-Tf2jrVQ açılmamış da :))

12 haziran 2020 11:28

2. konudan bagimsiz belki ama ust bacagin o kadar ince olmasi bence kötü gözüküyor. bir de cok fazla sıkıca sardığini düşünmüyorum incelme sağlaması muhtemel çünkü kadının bacak yağı az.

12 haziran 2020 11:37

3. anon2 vaadettiği şeye dayanarak açtım soruyu, eğer etkili olursa 7 gün yapıp bırakmayacağım zaten

anon3 bacağımın en kalın yeri 60 cm süslüm, zaten o incelik kısa vadede imkansız ama bir yerden başlamak için sordum :)

videoyu uygulayan süslülerim varsa lütfen cevaplayın merak içindeyim :)

12 haziran 2020 11:40

4. Ya süslüüüüü heves kaçması için bahane mi arıyosun allah aşkına yapmayın böyle ya. 1 haftada incelmez de 1 ayda incelir, ne kaybedersin?

sabırlı olacaksın.kolay mı öyle 1 haftada bacak inceltmek 10 dklık egzersizle. Kıçımızı yırtıyoruz spor salonlarında, pilates matlarında.

Hadi kaçmasın hevesin, başla yapmaya😘

12 haziran 2020 11:46

5. cassey'nin de buna benzer videoları var. hatta hemen hemen ayni hareketler. ben cassey ile yapıyorum ve sonuç gördüm süslü. 1 bucuk aydır haftada 3-4 gün yapıyorum. before after yapmadım ama kendi bacağım ve popom olduğu için farkı biliyorum. özellikle popomda gördüm farkı. üst bacak ise dış kısmı daha cabuk inceldi bence iç bacak ben de geç cevap verdi. 1 haftada ise doğru, düzgün uygulayıp beslenmenize biraz da olsa dikkat ederseniz fark görürsünüz bence.

12 haziran 2020 11:52

6. Ben pazartesiden beri Leslie 2 mile+ april kol inceltme ve bacak inceltme hareketlerini yapıyorum. Yediklerime de dikkat ediyorum Çok sıkmadan. pazartesi net sonucu görürüm. Ama ben tabi ki dayanamadım ve bugün bacaklarımı ölçtüm bir buçuk cm incelmiş. Ama yaptığım hangi egzersiz etkili oldu bilmiyorum.

12 haziran 2020 12:15

7. süslüler hevesim kaçtı derken asla bırakmam sadece farklı videolara mı yönelsem anlamındaydı ama çok tatlısınız teşekkür ederiim :)

o zaman sıkıca kardiyo ve bölgesel olarak april han chloe bacak videolarını yapıp inceleceğim :)) pes etmek yok

diğer süslülerim sonuç almanıza sevindim, umarım ben de fayda görürürüm. teşekkürleeeer :)))

12 haziran 2020 12:34