süslüler bralet gömlek kombini yaptım ama burada bunun çok basit göründüğünü yazanlar oldu ?

aşağıya fotoğraf bırakacağım. sizce kötü bir kombin mi ? bu arada yaşım 20

1. Ben çok beğenemedim süslücüm:( belki siyah bir gömlekle blazerla daha şık görünebilirdi gittiğin yerde de çıkarırdın beyaz pembe çok açık durmuş sanki

14 nisan 2022 01:14

2. Bende pek beğenemedim süslüm :( başka renk bi bralet daha tatlış olabilir belkii

14 nisan 2022 01:20

3. Aşırı ucuz duruyor bralet ayrı gömlek ayrı kötü bu kombin yaşına hiç gitmemiş.

14 nisan 2022 01:20

4. Gömlek ile ikisini uyumsuz buldum.

14 nisan 2022 01:21

5. Bence içindeki çok iç çamaşırı gibi duruyor o yüzden olmamış. Spor bir bralet olsa daha iyi olur o gömleğe.

14 nisan 2022 01:26

6. Bralet değil de normal sütyen gibi duruyor, o da biraz basit göstermiş bence kombini.

14 nisan 2022 01:27

7. basit durmuş ss :( (link: https://pin.it/1BFqMr9 şu ) ya da (link: https://pin.it/1BFqMr9 bunun gibi) kombinler hoş duruyor bence.

14 nisan 2022 01:28

8. Uyumsuz olmuş biraz süslücüm.

Braletin kadife bir kumaştan yapılmış ve çok şık o yüzden üstüne daha ağır bir kumaş gerekir. Gömleğin kumaşı ile braletin kumaşı birbirini tamamlayamamış. Çünkü gömleğin kumaşı ince bir kumaş. Bende diğer süslülern dediğine katılıyorum bi blazer ile çok daha güzel olur.

14 nisan 2022 01:34

9. 2. (link: https://pin.it/6opX1tZ link) olmamış

14 nisan 2022 01:35

10. Ya ss yaşadığım yerde de böyle crop değil de braletle gezen çok oluyor ama bence hiç hoş gözükmüyor ya sütyen yani sonuçta. Şimdi cropla aynı diyeceksiniz ama değil işte.

Baya açık biriyim bu arada.

14 nisan 2022 01:40