süslüler eski sevgilinizin evlilik haberini aldiginizda bunu nasıl atlattiniz?

20 yaşindayken ilk kez aşik olmuştum süslüler, universite 1.sinif iste ilk heyecanlar. 7 aylik bir iliski yasadik. hayatimda yasadigim en mutlu ve huzurlu günlerdi. hem arkadas hem sevgiliydik. sonra ne olduysa bilmiyorum birden terk etti beni. dedim ya hep ilkimdi, ilk ve tek terk eden kisi de o oldu haliyle. sonra bende başladi bir kıyas. onlarca kisi geldi girdi hayatima hep onla kiyasladim. otobus duraklarinda gorurdum uzaktan aklim cikardi. kantinde gorurdum hemen baslardim aglamaya. sonraki yillarca onu yeni sevgilileriyle gormek zorunda kaldim. hep uzaktan izledim, üzüldüm. universite 3 gibi tekrar selamlasmaya basladik. zaten tek istegim onunla son 1 kez vakit gecirmekti. son sinifa geldigimde artik onu hic goremeyecegim icin icten ice uzuluyordum.. mezun olduktan sonra diploma almaya gittigimde yani yil 2015ti sanirim.. kendisi 1 sene uzatmisti oradaydi hala. benimle gorusmek istedi 2 gece gecirdik sanki ilk zamanlarimiza donmus gibiydik.. cok mutluydum cok cok.. beni otogara biraktiginda el eleydik. sonra sarildik, bindim gittim.. onu son gorusum oldu. asla iletisime girmedi benimle.. ben de öyle. zaten sonra bir sevgilisi olmus duydum.. hep bekledim, belki bir sekilde tekrar denk geliriz diye bekledim. su an 28 yasindayim. dusunun bir insani 8 sene sevebilir misiniz? ben sevdim. ve dün tamamen tesadufen gördüm ki evlenmiş. birden bire hic iz yokken çat diye evlilik fotografini gördüm. ahh kalbim cok kirik süslüler. bu hikayede gorünmez olan bendim. diyeceksiniz ki evlenebilir dogal seni hatirlamiyordur bile.. hatirlamasin zaten, mutlu olsun hep. ama ben ne olacam? yani psikolojim ne olacak acaba cok korkuyorum. bunca yil salak bir umutla yasadim ve artik her sey bitti. ben tekrar sevebilir miyim? bunu nasil atlatabilirim? daha once bunu atlatabilen var mi? susluler cok acı cekiyorum :(

1. yahu yeri geliyor annen baban ölüyor bir şekilde acısı hafifliyor, bunu atlatmak neymiş? geçer gider, unutursun. insan zamanla her şeyi unutur. sevmek isterse de sever. tamamen istek meselesi.

9 nisan 2019 22:50

2. 10 seneyle el arttırıyorum.

10 sene, birebir seninki gibi sevip bekledim ilk dediğim o aşkı.

Ahh ne büyük aptallık!!

Öyle bir unuttum ki, izsiz esamesiz.

Bir de üstüne bal börek tadında bir adama aşık oldum. Kafamı boynuna koyduğum an dünyanın stop tuşuna basılıyor sanki.

Heeepsi geçiyor. Hiç şüphen olmasın. Karşına çıkacak müthiş insanı beklemeye koyul. Gelecek.

9 nisan 2019 23:22

3. Evet belki drama queenlik yapiyor olabilirim ama vallahi elimde degil cok uzuluyorum. Bir suslu sormus 8 sene hayatina kimse girmedi mi diye. Girmez olur mu? Ama hicbiri onun gibi olmadi. Ya da belki bilincaltim set cekti bilemiyorum. Zaten şanssizdim hep. Yani benim cok istediklerimle hep olumsuzluklardan olmadi (mesafe, iş stresi vs.) Karsi taraf cok istediginde de ben isteyemedim hep kiyas yaptigin icin. Ama simdi bakiyorum da yaşim olmuş 28 ve elde var sifir aşk konusunda. Yani herkes bir sekilde bulmuş eşini. Ben ise hep takili kalmisim hem de bir hiç ugruna. Sanirim kendime yediremedigim bu

9 nisan 2019 23:25

4. Cancincon ne guzel tarif etmissin, okurken gozlerimden kalpçikler çikti :)) bana da nasip olsa keske artik cunku bu konuda cok yiprandigimi dusunuyorum :(

9 nisan 2019 23:27

5. Not a unique, aldatilma olayina içim cok acidi. Boyle seyler duyunca da insanlar neler yasiyor atlatiyor benimki kucucuk bir ayrinti diye dusunuyorum :( severken aldatilmak cok zor ama bunu atlatmak kolay bir meziyet degil. Su an iyi oldugunuza cok sevindim:)

9 nisan 2019 23:31

6. Anne baba ölümüyle ne ilgisi var bunun. Bu başka bir mesele gönül meselesi kıyaslamayın süslüler öyleyse hayatta hiç üzülmeyin daha büyük üzüntüler var diye mümkün mü değil. Süslüm zaten olmayacak duaya amin demişsin en başında ve artık olmasının dünya şartlarında pek oluru yok farkına varmışsındır sende. Kimse kalbinde yerini tutamaz belki doğru söylüyorsun ama bambaşka bir yer açabilirsin hayatına girenlere. Kendi hayatına bakmaya çalış, bak o evlenmiş mutlu seni de sevmiyor aklına bile gelmiyorsundur da muhtemelen. Bu kişi için hayatını böyle geçirmeye değer mi? Sevilecek çok insan var sen kalp gözünü aç

9 nisan 2019 23:59

7. Ahh anonim7 zaman ayirip yazdigin icin cok tesekkur ederim :( herbirinizin her dedigi cok degerli benim icin. sanki oturmus yakin kiz arkadaslarimla dertlesiyor gibiyim.. evet olmayacak duaya amin demisim resmen, ne buyuk bir aptalim :(( olmadigini boyle sert sekilde görmem iyi oldu beynime kazirim artik. Kalp gozumu nasil açacam peki? Napmam gerek. Sudan cikmis balik gibiyim bugun isyerinde de etrafa bos bos baktim. Sanirim ben hayalimde birini yaratmistim o da gitti. Su an cok daha yalniz hissediyorum. Ay sizi de bogdum gece gece susluler kusura bakmayin

10 nisan 2019 00:06

8. senelerce sevip bir gün çat diye bitti kendiliğinden. Normalde bu, zaman içinde gıdım gıdım, yavaş yavaş geri çekilmesi gereken bir histir aslında değil mi? 😁

Letarjik uyku diye bir şey var. Ölüme yakın bir uyku şekli. Bu uykuya geçen kişi senelerce uyuyabiliyor ve uyuduğu süre boyunca öyle düşüyor ki yaşamsal her belirtisi, yaşlanmıyor bile. Ama uyandığı an hücreleri hızla güncelleniyor ve gerçek yaşına dönüyor. Ben bizim yaşadığımızı buna benzetiyorum. Zaman geçiyor, aslında yapacağını yapmış oluyor ve biz onunla boşuna inatlaşmış oluyoruz. Seninki de böyle çat diye bitecek süslü. Zamanın ilaç olma özelliğine müdahale etmemek gerek. Israrla hatırlamak ve hatırlamak istemek çok anlamsız, biraz teslim olmak gerek. unutamamak diye bir şey yok.. çok da güzel unutacaksın hiç üzülme. Sadece direnme, düşünme.

10 nisan 2019 00:07

9. Süslüm acaba bir psikologa mı gitsen? Bana pek mantıklı gelmiyor bu tavrınız. Umarım üstesinden gelirsiniz.

10 nisan 2019 00:22

10. İnsanların farklı özelliklerime dikkat et mesela nasıl giyim seversin? O gün çevrende hoşuna gidem tarzda kim var mesela. insanlara biraz daha alıcı gözüyle bakmaya başla. Yeni heyecanlar yaratmış olacaksın böylece kendine. Sokakta yürüyene bile hoşuna giden bir tip mi diye bak.belki tepki gösterenler olacak söylediğime ama kaybetmiş olduğun bir duygun var onun canlanması için böyle şeyler çok önemli olacak ve sana iyi gelmeye başlayacak.

10 nisan 2019 00:24