süslüler geçen hafta burnuma gargamel burunlu diyen arkadaşım bu hafta da habire esmerlik üzerinden mizah yaptığını zannediyor?

geçen hafta burnuma gargamelin burnuna benziyor diyip sonra da gargameli açıp yok ya bundan da kötü burnu olan bi karaktere benziyor da bulamadım diyen arkadaşım bu hafta habire ofansif mizah ayağına yatıp esmerim diye dalga geçiyor süslüler. yok işte beyazlatıcı krem alabilirmiş bana, bir konu konuşuyoruz mesela "esmerler anlamaz" falan diyor. bu arkadaşıma artık çok uyuz olmaya başladım, ne yapsam bu şakaların komik olmadığını ve çok itici göründüğünü ona belli edebilirim? çünkü şu an güceniyor ya da alınıyor gibi görünmemek için komikmiş gibi davranmak zorunda hissediyorum bi fikir verin bana

1. İletişimi kes süslü

19 şubat 2021 23:29

2. cidden soruyorum bu karakterde biriyle arkadaşlığına devam etmen için motivasyonun ne? neden kendine bu kötülüğü yapıp etrafında böyle insanlar barındırıyorsun? komikmiş gibi davrandığın sürece "bunun nasıl olsa sesi çıkmıyor puahahah" diye insanların içinde kendi egosunu tatmin etmek için seni aşağılamaya devam edecek. direkt olarak iletişimi kesmeni tavsiye ederim, bu kişinin sana ne gibi bir katkısı olabilir cidden.

19 şubat 2021 23:41

3. Hiç kusuru yok mu bu salağın? Atağa geç, ağzına tıka lafı. Mesela, burnumu değiştirmek bi estetiğe bakar da senin götten bacakları napıcaz mesela boyu kısaysa. Ya da göbeği, poposu büyükse ordan dal. Ne bileyim, konuşurken neden ağzın çarpılıyo senin öyle aaa oha ne biçim oldu falan de aklını karıştır. Ses tonun hep bu kadar rahatsız edici miydi senin ya ses teli ameliyatı varmış bi araştır istersen de. Kahkaha attı mesela, off çok basit duruyo kahkahan biraz kibar ol de. De Allah de... nefessiz saldır aklını al aptalın.

19 şubat 2021 23:51

4. bence karsilik vermeye calisma ya iyice cocuk gibi atisip durursunuz. o da sinir oldugunu anlayip daha da üstüne gelir. ben olsam sadece bir kere gayet ciddi bir sekilde bu kadar yüzeysel ve sekilci (hatta irkci) bir insan oldugun icin sana aciyorum derdim sonra da iletisimi keserdim. böyle insanlar icin ugrasip ne laf soksam diye düsünmeye degmez. arkadasin ne kadar gerizekali oldugunun farkinda degil. icten ice esmerleri kiskaniyor bile olabilir. ya da senin üzerinden kendi egosunu tatmin etmeye calisiyor muhtemelen. bu da aslinda kendini ezik hissettigini ve bunu insanlara saldirarak örtmeye calistigini gösteriyor. bu his ona yeter. sal gitsin.

19 şubat 2021 23:55

5. bu kişi yakın arkadaşın mı;? arkadaş bile denmez ama böyle toksik insanları hayatınızdan direkt çıkarın, gidip artık arkadaşım olma diyin demek değil tabi cidden onu takmayarak, vakit geçirmeyerek azalta azalta yapabilirsiniz, bence de karşılık verip onla bir olmaya gerek yok. Midem bulanıyor böyle sığ insanlardan, kim nasıl yetiştiriyorsa artık, rezalet

20 şubat 2021 00:57

6. Troll müsünüz acaba? Arkadaşınız gerçekten kötü ve kim bu kadar kötü olduğunu belli eder ki? Troll değilseniz de gerçekten kötü bir insanmış. onu hayatınızdan çıkarın.

20 şubat 2021 20:26

7. Aç kendi götünü eleştir de