süslüler ilk kez bitkisel süt alacağım. alpro diye bir marka hindistan cevizi sütü mü badem sütü mi daha güzel?

1. İkisi de güzel bence ama favorim nilky markası Alpro yerine

28 ekim 2023 20:38

2. Süslüm sanal markette indirimde gördüm nilky markası yoktu:( ama onu da görürsem deneyeceğim.

28 ekim 2023 20:40

3. bademin aroması daha fazla süslü daha yoğun tadı. ben kahvede çok sevmiyorum yulafta kullanıyorum daha çok

28 ekim 2023 20:41

4. Ayy yulaf da vardı ama badem sipariş verdim:/ ben granolaya eklemek için aldım. Kahveye süt koymuyorum ama yulafı da yazdım.

28 ekim 2023 20:44

5. Neyle yiyeceğinize/içeceğinize göre de değişir bi de bence. Mesela ben tropikal meyveli nesfit'le Hindistan cevizi, aromalı latte ya da yulaf kuruüzüm falan için istersen badem, daha sade bi şey istersem yulaf, tatlı istiyorsan nesquik mısır gevreğiyle fındık sütü seviyorum :) ama tabi hiçbirinden normal süt tadı beklemeyin.

28 ekim 2023 20:59

6. evet süslü nilky nin daha güzel. ama şöyle bişey oldu alpro içtim bişey olmadı nilky de ishal oldum ya. ondan değildir diye 3. kere içtim ve öyle oldu. o kutu sıkıntılıydı heralde. 4 tane aldım 2 tanesini içemedim biri duruyor birini sorunsuz içmiştim diye hatırlıyorum. evde bozuldu mu naptı dolapta saklamıyorum

28 ekim 2023 21:16

7. ss süslüm ilk kez dediğin için tecrübemi yazıyorum. ben tadlarını sevip sevmeyeceğimi bilemem diye küçük boyunu almıştım ikisinin de. ikisinin de tadını hiiç beğenmedim. ikisini karıştırsam nasıl olur, diye düşündüm ve kesinlikle öyle daha içilebilirdi sknfs yulafa koymaya karar verdim sonra sırf bitirebilmek için, fiyatları da ucuz değil... yulafa yakışıyor yalan yok, bu kadar pahalı olmasa koyabilirdim. içlerinde de şeker var, en anlamadığım olayı da o...

29 ekim 2023 02:01

8. Nilky önerilmiş ama ben hiç beğenmedim inanılmaz şekerli tuhaf bir şey içtim döktüm bir litre sütü yazık oldu. Alpro gayet güzel, yalnız böyle bardakla içmek için değil de yulafa, gronolaya filan katınca güzel oluyor. Hindistan cevizi artı badem olanı da var, fındık sütü var, rengi baya kahverengi gibi en çok onu beğendim badem sütü badem suyu gibi, hindistan cevizli olan daha içilebilir geliyor bana

29 ekim 2023 02:24

9. Bu arada alproların şekersizleri de var, bulursam onları dahaçok tercih ediyorum

29 ekim 2023 02:29

10. En güzeli fomilk gerçekten.

29 ekim 2023 14:01