süslüler instagramda sessize alınma sorusu?

2 hesabım var bir tanesi ailem normal her türlü arkadaşımla takipleştiğim, diğeri priv hesap dedikleri 30 kişi kadar yakın olduklarım saçmasapan story fotoğraf paylaştığım hesabım, eski yakın olduğum bir kız beni sessize almış iki hesaptan da. bunu da küçük hesap sayesinde fark ettim, ben bu süreçte olaylar daha sıcak olduğu için beklemiştim ve o küçük hesaptan çıkartmamıştım kendisini. şimdi beni sessize aldığını görüyorum, hem priv hesabımı hem de normal sakin kendi halimde ayda yılda bir fotoğraf paylaştığım hesabı. 2 gün falan oldu, sizce ne yapmalıyım? arkadaşlarım sen de onu sessize al diyor ama ben unfollow etmek istiyorum direkt. benim fark etmeyeceğimi mi düşündü anlamıyorum ama kendisiyle bu saatten sonra merhaba merhaba ötesine geçmeyecek. takipten çıksam çok mu radikal olur?

1. Nereden anladiniz ki sizi sessize aldığını? Ben hiç fark etmiyorum biri beni sessize aldıysa da

6 kasım 2021 14:05

2. Sacma sapan storylerinize rastlamamak icin sessize almış iste. Ayıp olmasin diye takipten cikmamistir . Bence siz cikin kurtulsun

Ben bazi arkadaslarimi sessize aldım . Cok merak edersem girip bakıyorum. Ama mesajlastigimiz icin de takipten çıkmıyorum.

6 kasım 2021 14:11

3. Sizin için bir kayıp olmayacaksa çıkarın gitsin, ama sizin 2 hesabınızı da sessize aldığı için hafif kin beslemişsiniz gibi geldi bana. Yani ben seni 30 kişilik hesabıma ekliyorum ama sen beni sessize alıyorsun gibi bir düşünceniz olmuş o yüzden karşılık vermek istiyorsunuz gibi. Dediğim gibi konuşmadığınız eksik hissetmeyeceğiniz biri ise çıkarın.

6 kasım 2021 14:13

4. Sessize almak kötü bir şey değil ki. Ben de bir sürü kişinin hikayesine sessize aldım, ilgimi çekmiyor yani hikayeleri ama o kişileri sevmiyor veya uyuz oluyor da değilim yani.

6 kasım 2021 14:16

5. Sessize aldığını nereden anladınız ki

6 kasım 2021 14:19

6. süslüm öncelikle benim için sessize almak şunu ifade ediyor, ben okuldan öylesine takipleştiğim insanlar var hiç hayatlarını merak etmediğim selamlaşmıyoruz bile ama takipleşmişiz bi kere bu adamları sessize alıyorum ama bu arkadaşımın yaptığı şey bu tarz değil seni görmek istemiyorum eski yakın arkadaşız sessize aldım tavrı diye düşünüyorum. ikiyüzlülüğe de gerek yok eski yakın arkadaşını görmek istemiyor olabilirsin çok doğru o zaman takipten çık diye düşündüm.

benim priv hesapta süslü az kişi var ya bi baktım iki gün boyunca storylerimi görmemiş, çok da fark etmem ama fark edeceğim tuttu gerçekten bi de düşünüyorum çıkartıp çıkartamamak arasında ikimlemdeyim. bi baktım evet sessize almış başka arkadaşların storysine bakıyor benimkisine bakmıyor.

6 kasım 2021 14:42

7. Iki gün boyunca storylerinize bakmamış mi yuh bu ne ayıp dava açın