Bundan 4-6 yıl önce taksimde bir cafede batırdım. 2 kere gittim arkadaşımın ısrarı ile ve her ikisinde de farklı kişi baktı. Her ikisinin dedikleri de çıktı. Tövbe ettim bir faha gitmeyecem diye. Söyledikleri şeyler arasında kötü bir şey yoktu hatta hep iyi şeylerdi ama çok büyük günah olduğu için bir daha gitmedim. Ve o zamanlar bana dedikleri şeyleri suan yaşıyorum hayatımda bir çok şey. Ve bana olma zamanlarını da demişti biri şu tarihi ayda dikkat et diye. Tam da o tarihte oldu dediği şey.
Bir de dayimin eşi çok iyi bakıyor. Kadrolu aile falcimiz. Sanırım artık dış dünyaya da açıldı ama ona da baktirmiyorum artık. Kadın ne dese çıkıyor. Telefondan laf olsun diye içtiğim kahveyi yolladım. Bana babaannen bir kaç aya rahagsizlanacak mideden dedi. Çok umursamadim. Ve ne mi oldu tam da dediği şey. Valla gunahindan korkmasam her gün baktirririm ama işte malum netice günah var sonunda yani en azından ben inanıyorum islamiyete. Bir daha tövbe dedim ama bakalım ne kadar dayanacam
Geçen gün bir soruya daha yazmıştım bakırköy cafe laf ta bir kadın var sarışın yaşlı biri iki kere gittim ilk gidişimde net tarih ve isim vermişti ve direk çıktı dediği her şey bu gidişimde verdiği tarihler daha gelmedi ben de bekliyorum
55 liraya kahve+tarot+melek kartı bakıyor
Anonim 2 yani bunu suan soramam dayı ile araları açık biraz aabzbsb. Hepimize tavırli. Ama taksimde iyi bakan yerler var majestik bunlardan biri. Elena bana Tarot bakmistive tarotta birini tarif etmişti tipini bu kişi ile hayatın devam edecek diye 2014te ve yapacak oldugu mealeti de demişti bu kişi adalet sağlayıcı biri olacak diye . Aynı yerde Şengül de kahve falıma bakmisti o da bir çok şeyi demiş ama en dikkat çekici olan avukat biri ile olacaksın Adalet falan demisti ve en önemlisi Mayıs'ın birinci ve ikinci haftasına dikkat et demişti. Tabi aradan 2 yıl geçti falan bir şey yok. Fal falan aklımdan çıkmış. 2016 mayısta biri ile tanıştım o kadar teşekür eseri ki. Kendisi hukukçu ve 3 buçuk yıllık sevgilim. Gidişatta ileriye dönük gibi gözüküyor suan bakalimm. Dedigim gibi Elena ya da Şengül hala oradaysa deneyin derim ama 1 ay önce arkadaşım gittiğinde orada yoklarmis . Biri baya hastaymis sanırım diğeri de izinliymis. Pazar günü gitmiş. Hafta içi daha sakin oluyordu hep.
Anonim 3. Bakırkoyun neresinde o yer. Bakırköy de oturuyorum ilk defa duydum aghajsjs. Adım adım günaha doğru surekleniyorum suan. Kendime hakim olup gitmemem lazım
Süslü capacityle acıbadem arasından aşağıya inince balıkçılar falan var orda yan yana bi kaç falcı var zaten