süslüler istanbulda iyi bi cildiye doktoru önerir misiniz özelde ise muayene  ücreti çok olmayan ?

1. Süslü geçen hafta ona gittm ben verdiği ilaç yüzümde sivilce kusturdu ve öyle aman aman ilgilenmedi yani :(

8 eylül 2019 01:04

2. Turkiye hastanesi uzman dr. Metin oguz'u oneririm. Cok basarili bir dr, makul bir fiyati var, bir ablam sedef hastasi oteki lupus hastasi. Bir suru dr denediler sonunda bu dr'u buldular, acayip memnunlar. Bir arastirin derim.

8 eylül 2019 01:11

3. Yedikule surp pirgiç ermeni hastanesi- vahe kösem.

Kendimde ablamda gitmiştik süslü bayağı memnun kaldık. İlgili ve işini iyi yapan bir doktor.

8 eylül 2019 08:56

4. 3. Anonim ücreti ne kadar acaba?

Oradaki başka bir doktorun ücreti fazlaydı mesela.

8 eylül 2019 09:24

5. Süslü ben 3 sene önce gittiğimde 70 tl idi Vahe Kösem'in muayene ücreti. Güncel ücreti bilemiyorum ama. Pahalı olan doktor serkıs barış. Kolsuz agop'un öğrencisi o. Bu nedenle muayene ücreti daha pahalı oluyor.

8 eylül 2019 10:23

6. ben de vahe beyi yazmaya gelmiştim. kendisiyle roaccutane tedavim iki ay önce bitti. çok tatlı ve ilgili biri. sigorta ile 85 liraya geliyor. kan tahlili biraz pahalı. sağlık ocağında yaptırıp gitmeni tavsiye ederim. allah şifa versin <3

8 eylül 2019 10:45

7. Anonim 5 ne kadar odediniz kan tahlili icin?

8 eylül 2019 15:12

8. Süslü umarım benı hapa yönlendirmez ya gidersem eğer

8 eylül 2019 17:01

9. anonim 6, roaccutane yazacaksa eğer 4 değere bakıyor kolestrol trigliserid vs. onlar 125 lira tutmuştu ocak ayında. geç gördüm kusura bakma

16 eylül 2019 10:50