süslüler mango’dan bir mom jean aldım kumaşı inanılmaz sert modelini çok ama çok beğenmeme rağmen?

giyemeyeceğim gibi geliyor çünkü oturamıyorum bile kalıp gibi jean. modeli rengi vs tam aradığım, sizce kumaşı yumuşar mı kızlar yumuşaması için nasıl yıkayanilirim. içerik bilgilerinde %100 pamuk yazıyor

1. Merhaba kullandığım içeriğinde pamuk yazan kotlarımdan deneyimlediğim kadarıyla yıkandıkça esneyebileceğini yumuşayabileceğini düşünmekteyim süslücüm. Şahsen bir mom jean kotum maviden ve içerikte pamuk yazıyor, ilk kullandığım zamanla bir iki ay sonrası arasında farketti. Şuan daha yumuşak kendini biraz bıraktı. Tabi kumaş konusunda daha bilgili arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir.

27 temmuz 2018 18:44

2. Teşekkür ederim süslü :) bu mom jean biraz bolda ayrıca belden 32 almama rağmen çok iri ve ağır bir kot yine de üstümde duruşunu çok beğendim. Addax momlar ise çok yumuşak ve rahatlar geri verip vermde m konusunda kararsız kaldım

27 temmuz 2018 18:57

3. ooo süslücüm azıcık dişini sık %100 pamuksa en fazla  bir aya salar kendini rahatlar.

27 temmuz 2018 18:57

4. Sağol süslücüm şimdi siz salar diyince daha bollaşır diye korktum zaten bol bir jean :( benim tek istediğim kumaşı biraz yumuşasın, arkadaşımda vardı aynısı benimki hala aynı sertlikte diyor :/

27 temmuz 2018 19:00

5. rica etsem jean in linkini atabilir misiniz? ben de tam öyle bir mom jean arıyordum

27 temmuz 2018 19:04

6. (link: https://shop.mango.com/si/women/jeans-straight/mom-relaxed-jeans_23053020.html Bu süslücüm) şuan stokta yok ama geliyor kalıbı baya büyük kendi bedeninden bir küçük almanı tabsiye ederim süslü

27 temmuz 2018 19:07