süslüler merhaba, ben geçen kışı hep kalın termal külotlu çorap ve etekle geçirdim?

altına çizme falan giyiyordum genelde. ama bu sene gözüme o kalın çorap görüntüsü batmaya başladı. sizce ince siyah çorap daha mı estetik? yani ten görünmeli mi? yoksa ben termal kalın çoraplarımla yola devam mı edeyim? absbbsbzs derdimi seveyim ama sormak istedim size.

1. Bana da kalın siyah çorap biraz çocuksu gelmeye başladı bu sene giyesim yok.

Ince siyah corap inanılmaz seksi ve estetik bence ama üşüyoruz:(

9 kasım 2020 13:00

2. Okey o zaman bu sene donacağız...

9 kasım 2020 13:06

3. Soru sahibi, gecen yıl ben de termal külotlu çorap giyiyordum da bu yıl aynada ince coraplarin daha güzel durduğunu fark edip gidip bir sürü ince corap aldım, hemen kaciyolar yedekte dursun bir sürü jxbsjxbzmx

9 kasım 2020 13:13

4. Kızlar noldu bize geçen seneden bu yana hepimiz aynı şeyi düşünmüşüz. Süslü hangi marka aldın ben de indirim varken bakayım.

9 kasım 2020 13:21

5. Kombininize göre değişir minicik popo altında biten eteklerle opak çoraplar çok güzel duruyo bence gerçi ben genel olarak çorap giymeyi seviyorum blair waldorf gibi. İnce çoraplar daha şık ve feminen duruyo evet ama üniversitede olduğunuzu varsayarak söylüyorum şubat ayında o incelerden giyenler oluyodu saçma geliyodu bana dışarda giymek için o soğukta

9 kasım 2020 13:21

6. İnce siyah çorapla kışın üşümemek için kalın (pürüzsüz dokulu olması lazım, pürüzsüz olmayınca dalga dalga duruyor) ten rengi külotlu çorap üstüne ince siyah (ya da ne renk isteniyorsa) giyiyordum eskiden. Dışarıdan hiç belli olmuyordu :)

9 kasım 2020 13:32

7. Süslü üniversiteli değilim aslında koca kadınım ama çok seviyorum mini eteklerle çorap giymeyi. Ama işte çorap kısmında sıkıntı yaşıyorum bu sene. Hepinize teşekkür ederim. İncelerden alacağım.

9 kasım 2020 13:38

8. Böyle tamamen opak olan çoraplar bence çocuksu duruyor. Ama havalar soğuk olunca çok ince de giyilmiyor. Ya ince siyah çorap + kalın dizüstü çorap giyiyorum ya da 40den gibi %100 opak olmayan ama ince de sayılmayan çoraplar hoşuma gidiyor.

9 kasım 2020 13:43

9. Anonim9 marka önerin var mı peki?

9 kasım 2020 14:06

10. of bu kış aniden nasıl olduysa opak çorabın modası geçti, birden bire hiçbirimiz sevmez olduk swh.

muhafazakar bi iş yerindeyim biraz, çalışanlar da hep erkek. ince çorap+etek benim için hayal :(

9 kasım 2020 14:14