süslüler public ilişkiye bakış açınız nedir?

erkek arkadaşım suç oluşturmayacak şekilde public ilişki yaşamak istiyor. ben çok hevesli değilim ama deneyimlerinizi ve nerede yaptığınızı genel itibariyle anlatabilir misiniz? sizce çok kötü bir deneyim mi olur, red mi etmeliyim?

1. güzelim liseli değilim, public dediğimde mahallenin ortasındaki inşaatı kastedmiyorum. gece araçla gidilebilecek muhtemelen biraz tenha ama public bir alandan bahsediyorum.

22 ekim 2022 19:24

2. güzelim derken? bir de liseli değilim demiş. ormanlık tenha alanda dikkat edin de av olmayın birilerine

22 ekim 2022 19:30

3. a3'e katılıyorum geçen yaz kırşehirde yaşanan korkunç olay geldi aklıma. ülkede manyak, sapık kaynarken sırf adrenalin için böyle şeylere kalkışma.

22 ekim 2022 19:38

4. Arkadaşımla sevgilisi gece orman gibi bir yere gitmişti bu public sex macerası için. Adamın teki görüp şikayet etmiş kız arkadaşım kucaktayken polisle göz göze gelmiş :d ceza falan yazmamışlar tabii de yine de rezillik yani. Illa yapacaksanız da gerçekten tenha olmasına dikkat edin. Şahsen ben asla yapmam ya.

22 ekim 2022 19:39

5. Aşkım kendine saygın olsun lütfen

22 ekim 2022 20:13

6. A4 olay neydi

22 ekim 2022 20:14

7. Ay aracla gidilince insaattan farkli mi oluyor? Sonucta ifsa videolarinin da cogu arabada, ormanda kirda bayirda cekilmis videolar. Erkek arkadasiniz seksi hepten bedavaya getirmeye calisan dusuncesiz bir tip. Siz de yaranmak icin ne yapacaginizi sasirmissiniz. Hevesli degilseniz zaten reddetmeliydiniz neden burada tanimadiginiz insanlara cok mu kotu diye soruyorsunuz ki? Cok iyi desek gidip elin magandasina 31 malzemesi olsaniz ne olacak?

22 ekim 2022 20:26

8. Kırşehir'deki olay neydi süslüler

22 ekim 2022 21:38

9. https://www.cnnturk.com/turkiye/kirsehirdeki-cifte-vahsette-yeni-detaylar-ortaya-cikti?page=2 kirsehirdeki olay

22 ekim 2022 21:47

10. ben yanıtları yeni gördüm. a9 cevaplamış. bir de cenaze evinden bir fotoğraf paylaşılmıştı haberle birlikte, sanki ailesinin de ruhu gitmiş gibiydi tüm acı yüzlerinden okunuyordu. hala aklımda.

22 ekim 2022 21:57