süslüler saçlarım hiç ama hiç uzamıyor ? kasımda boyatmıştım kaç ya oldu 4 cm dibi ancak gelmiştir bir de uçlardan kırıla kırıla kısalıyor ?

önerisi olan var mı? maske ilaç şampuan hepsi olur. bu arada saçlarım kısa yada kötü durumda değil dışarıdan bakıldığında ama uzamıyor sanki nerede kestirirsem yıllarca o boy kalıyor ya ;(

1. Hint yağı diyorum süslü, ama onu da karıştırmanız gereken bazı uçucu yağlar var, kekik, lavanta ya da başka bir yağ gibi. Bir de youtube da ezgi emrealp kurt un saç bakımı ve uzatma ile ilgili videolarını tavsiye ediyorum, çok çok güzel anlatıyor. Ha bi de amla yağı, ondan da bahsediyor bi videoda. Ben de saçlarımın uzaması için neler aldım, yaptım, yedim, sürdüm yokkk olmadı, meğer hint yağı kadar kolay bir çözümü varmış. Siz dediğim videolara bir bakın. Şampuanda falan da aramayın çözümü boşa zaman ve para kaybı, yani benim için öyle oldu en azından.

6 mayıs 2021 23:24

2. Eeose'nin şampuanına bir bakın derim süslü, pembe ambajlı olan. İnanılmaz hızlı saç uzatıyor, saçların miktarı da artiyor ki benim saçım hem az, hem ince telli. Asla da uzamazdı. Tek olumsuz yanı miktarına göre fiyatı.

6 mayıs 2021 23:33

3. Süslü Hindistan cevizi yağı denedim olmadı badem yağı maskesi yaptım yumuşattı ama uzatmadı. Hint yağını da iki kez yaptım süslü saçıma bolca sürüp saatlerce bekledim başka bir yağ ile karıştırmadım :/ ne kadar süre kullanırsam faydasını görürüm acaba?

A2 hemen bakacağım süslü ona çok teşekkür ederim

6 mayıs 2021 23:36

4. (yazar: anonim 2) dediğiniz şampuanı ben de çok duydum ama hiç denemedim, bir bakayim dedim de şimdi gördüm saçhane de 32 tl ye düşmüş buraya da yazayım dedim, ss süslü almak isterse.

6 mayıs 2021 23:38

5. Süslü hindistan cevizi yağı gözenek tıkama riskinden dolayı pek doğru değil zaten bu uzatma konularında sanırım, hatta her saça da iyi gelmez, benim saçım hiç sevmez mesela. Hint yağını da akşamdan sürüp sabaha kadar bekletebilirsiniz. Haftada 3-4 günlük bi kür uygulayabilirsiniz, zaten hint yağı taşıyıcı yağ grubunda o yüzden saçı ekstra yağlandirmiyor da, ama işte içine bir de kan dolaşımını hızlandıran saç köklerini uyaran bir yağ kullanarak sürmeyi deneyin. Bir de pirinç suyu uzatıyor diye duydum hep, hatta onu da bugün ilk kez denedim, sürdüm kafama bekliyorum bakalım, onu da normal yıkama aralığında sürebilirmişiz, yani 2 günde 1 yıkıyorsak o 2 gün durabilirmiş, pirinç suyunu da bir yağ ile karıştırıyoruz, yoksa saç sertleşirmiş, ben yine hint ve biberiye koydum. Bu saç uzatma konusu benim de son zamanlarda ilgimi ve zamanımı fazlasıyla verdiğim bi konu, iyi gidiyor bakalım. Omuzlarımın biraz altına kadar çok çok zor uzadı ama sonrasında hızlandı şükür, ama yetmiyor :)

6 mayıs 2021 23:46

6. anonim 1 süslü şampuanı bir deneyin kesinlikle. gerçekten çok faydası var. ben fiyatından ötürü bir süredir kullanamıyorum, saçlarım o kadar azaldı ki. bu şampuanı kullanırken saçlarım çok sık ve canlıydı ince telli olmasına rağmen. saç diplerim yağlı olmasına rağmen bu şampuanı kullanırken 3-4 günde zor yağlanıyordu.

7 mayıs 2021 01:01

7. Benimde uza-mi-yor. Omzunun aşağısından aşağı hayatımda inmedi , bir ara kestirdim de sürekli acaba niye uzamıyor aklım almıyor. Lisede baya kıvırcık olmuştum ve baya uzamisti kestirdim sonrasında saçım küstü mü bilmiyorum ama 10 sene oldu ya , kardeşlerimin baya kalın ve uzuyor benimki baba tarafına mi çekmiş bilmiyorum. :(

7 mayıs 2021 07:55

8. Dışardan yapılan şeyler çok fazla işe yaramıyor. Biotin takviyesi alın. Perfectil de işe yarar. Protein alın. Şampuan olarak caffeine şampuan. rossmanda var galiba

11 mayıs 2021 11:43