süslüler seven erkek nasıl davranır?sizin bununla ilgili tecrübeleriniz var mı?

1. İlgi en önemlisi bence. Erkekler aslında bize göre daha basit yapıda düşünüyorlar açık ve net. Seviyorsa ilgilenir peşinde koşar ama sen onunla ilglenirsen de hemen bi kaçıyorlar ilgi budalası oluyorlar. Sen ters yapsan da gönlünü almak için çabalıyor şu var seven erkek gerçekten çok ince düşünebiliyor senin için çabalıyor. En yoğun zamanında bile sesini duymak için 1 dakikalığına arayabiliyor

30 nisan 2020 22:22

2. ooo süslü bu iş benden sorulur ayıptır söylemesi. erkek severse yer titrer diyorum özetle. senin için her şeyi yapar. derdini derdi yapar seninle üzülür seninle sevinir neyi sevdiğini bilir onu yapar, alır. özel günleri unutmaz. bedensel olarak sana hep ihtiyaç duyar sarılır öper. kokunu tenini her şeyini sever. makyajsız bakımsız halini bile sever özler. oturur senin derdini saatlerce dinler akıl verir. düşünce ayağa kaldırır. seni üzen herkesten nefret eder. el üstünde tutar. seni üzen annesi babası bile olsa onlara kızar her şeyde seni haklı bulur. Çok merhametli ve şevkatli olur sen üzüldüğünde gelir teselli eder. her zaman yanında olur ve destekler yargılamaz yeri gelir senin bile kendini yargılamaya izin vermez. seni senden bile çok düşünür. bunlar yoksa seviliyorum deme bence. herkesi biraz severiz sokakta tanımadığımız insanı bile bazen. ama tutkuyla sevilmek böyle bir şey.

30 nisan 2020 23:14

3. Erkek severse kadın zaten bunu hisseder ve acaba seviyor mudur diye düşünmez

30 nisan 2020 23:28

4. İlgilenir, zaman ayirir, şimartir, over, iltifat eder, yanlislarinizi samimiyetle yaklasarak soyler, inis cikislariniza anlayis gosterir, sizi korumaya calisir, size alan yaratmaya calisir, tercihlerinize saygi duyar falan filan.

Hehehh bi de çok guzel sarar, bakar, oper. Ayh...

1 mayıs 2020 02:08

5. Anonim 6 senin artık her soruda biten aynı uyuz kişi olduğunu düşünmeye başladım. Kasıtlı yaptığın, cümlelerin, iğrenç düşüncelerinin benzerliği o kadar aşikar ki.

1 mayıs 2020 05:18

6. anonim 6 bence sen tinder/eskortluk sorusundaki anonim 8 sin... aynı kalıplaşmış düşünce tarzı cidden rahatsız edici ya üzülüyorum böyle bir hemcinsim olmasına.. hayır sizin kafa yapınıza göre evlenmeden önce size "kıyamadığı" için dokunmuyor ama evlendikten sonra artık size "kıyıp" çatur çutur yapıyor mu yani? bu nasıl sığ bir düşünce ya yıl olmuş 2020. hala 2005 yılında yaşıyor olmanız aşırı üzücü... sizin gibi goldigger lar ve kukusunu altından sanıp onu "para, evlilik, gösteriş" için satanlar olduğu sürece bizim gibi kadınlar sizlere ne desek boş maalesef..

1 mayıs 2020 17:55