süslülerim bullet vibratör almak istiyorum ?

önerebileceğiniz marka/model var mıdır, bir de daha güvenli olur diye kendim gidip almak istiyorum (aile evinde yaşıyorum kargonun ne olduğunu sorgularlar) nereden alabilirim, şimdiden teşekkürler

1. Haftaya bime gelecek

1 haziran 2021 20:17

2. canım benim yardımcı olmayacaksan ne yazıyorsun, sıkıntılı mısın a1

1 haziran 2021 20:23

3. süslüm durex intense delight bullet alıyorsun rahatına bakıyorsun. ben hepsiburadadan almıştım, teslimat noktasından gidip teslim aldım. kargo problemi de halloldu böylelikle. keyfine bak süslücüm

1 haziran 2021 20:37

4. a4 süslüm çok teşekkür ederim ☺️

1 haziran 2021 20:51

5. kızlar durex almadan 2.kez düşünün. trendyoldaki saldos satıcıdan aldım. başlarda çok iyiydi cidden titreşimi vs çok iyi ama 3.kullanıma durduk yerde bozuldu. titremiyor yani. iade etmeye çalışcam kabul ediliyor mu bilmiyorum ama doğru düzgün kullanamadan 110 liram çöpe gitti

1 haziran 2021 21:36

6. süslülerim ben de (link: https://www.suslusozluk.com/soru/durex-intense-delight-bullet-kullanan-var-m%C4%B1-340066 bu sorudan) görüp almıştım. soru sahibi silmiş kendi yazdıklarını şimdi :(

ama ben memnun kaldım, hepsiburadanın teslimat noktası olayı da harika. ben çünkü gidip dükkandan da alamazdım sklfjklds

1 haziran 2021 21:39

7. a4 süslüm gidip alınabilecek yerlerde yokmuş sadece internetten alabiliyormuşuz, kredi kartımı kullansam aileme bildirim gidiyor ne aldın diye sorarlar, nasıl alabirim bilemiyorum 🥲✌️

1 haziran 2021 21:47

8. teşekkürler a6 süslüü aklımda bulunacak 🥰

1 haziran 2021 21:49

9. trendyol cüzdan özelliğini kullanırsan ne aldığını göremezler. siparişini cüzdanla verirsin. trendyolda da teslimat noktası özelliği var. ya da satıcıdan kargo şirketini öğren en yakınındaki şubeyi adres olarak gir şubeden alırsın.

1 haziran 2021 22:13