süslülerim lise diplomamı kaybettim sanırım evde bulamıyorum diplomayı nereden çıkarabilirim acaba bilginiz var mı?

1. E devlette ara bulursun

15 eylül 2023 14:21

2. O kadar kolay mı süslüm. Yurtdışı için diplomamı apostil ettirmem gerekiyormuş

15 eylül 2023 14:24

3. Süslü lisansa kaydolduysanız onlar alıyorlar kayıt sırasında belki aklınızdan çıkmıştır. Yurtdışı dediğiniz için yüksek lisansa gidiyorsunuz diye tahmin yürüttüm de

15 eylül 2023 14:27

4. E devlettekini kabul etmiyor yurtdışı yl için demişti bana okulumdaki görevli. Lisene gidip isteyebilirsin en kötü ama ondan önce yurt dışındaki okuluna şu belge olur mu diye edevlet belgeni sorabilirsin

15 eylül 2023 14:52

5. Üniversiteye kaydolurken alıyorlar

15 eylül 2023 15:00

6. ben üniversiteye kaydolurken diploma veridiğimi hatırlamıyorum süslüler. online başvuru yapmıştım. herkes vermemiş olabilir yani.

ayrıca yl için lise diploması istendiğini ilk kez duyuyorum üniversite diploması yeterli değil miydi?

soruya cevap olarak lisenizden isteyebilirsiniz diyorum emin olmamakla birlikte

15 eylül 2023 17:39

7. Lise vermedi süslüler. Bana da ıslak imzalı lazım o yüzden e devletten çıkarmak işe yarar mı bilmiyorum :(

15 eylül 2023 20:16

8. Apostili halleden noterler var.mecidiyekoyde bir noter vardı ama numarasını bulamadım Google'dan bakabilir misin? Okul bunu vermek zorunda bizzat okula gidince. Hatta oradaki hizmetliyi tanıyordum müdür yardımcısından rica etti kargo ile gönderdiler..okulla iletişime geçerken bilgi edinme kanunu kapsamında diplomamı istiyorum diyebilirsiniz

16 eylül 2023 00:55