sınava girerken kahve içmek hakkında?

selam süslüler iyi bayramlar cümleten üni sınavına hazırlandığım için kafeine dayamış durumdayım kendimi. kahve içince daha iyi odaklanıyorum. sınav sabahı kahve içmek hakkında ne düşünürsünüz acaba? sabahları kahve içmeyi bıraksam mi acaba kendimi alıştırmak için :/ bilemedim

1.  süslü ben üniversitedeyim yanımda hep termosumu taşır derslerde kahve içerim çünkü odaklanmak benim için büyük bir sorun ve kafein gerçekten yardımcı oluyor. yalnız çok çişimi getiriyor normal olarak. sınav heyecanıyla bu etki daha da artabilir. sınavdan önce mesela deneme yaparken kendinizi takip edin bu konuda bakalım o sürede tuvalete gitmeden dayanabiliyor musun ona göre devam edebilirsin .

24 mayıs 2020 19:56

2. sabah içme guzum çişin gelir

24 mayıs 2020 20:06

3. Anonim 3, geçen sene sınava girdim. Ve çişim de geldi dikkatim de dağıldı. Kahvaltıyı çok abartma soruyu soran süslü, kahveyi de çok abartma her zaman içtiğin düzende iç ve ye. Ağır şeyler yeme ve çok su içme sınavdan önce. Başarılar dilerim

24 mayıs 2020 20:15

4. Ben içmem sınav öncesi, hatta su bile çok çok az içer okul içinde son bir kez tuvalete giderim :d sınav günü kahveyi, bildiğiniz granül kahveyi kuru kuru yiyorum, evet ama hiçbir sınavda çişim gelmedi :d

24 mayıs 2020 20:22

5. Düzeninizden şaşmayın.

24 mayıs 2020 20:24

6. Süslü benim psikoloji okuyan bi flörtüm vardı. Şeker ve çikolatanın insülin direncini arttırıp beyni doğru düşünmeye odaklamayıp tembelliğe odakladığını, o yüzden de sınavdan önce ya da ders çalışırken tüketilmemesi gerektiğini söylerdi.

Biz geçen sene kpssye girdik birlikte. Sabah zift gibi filtre kahve içip girdi sınava. Kahvenin beyni tetikleyip hızlı düşünmesine ve odak noktasını toplamaya yardım ettiğini söylerdi. Ama tuvalet sorunu oluyo tabi ki. Bizim sınavlar 2-2,5 saat sürüyo mesela. Ben bi kupa kahve ya da çay içip sınava girsem yanımda sonda falan götürmem lazım ahahahahhahahshs

24 mayıs 2020 21:30

7. Valla ben soruları yaptım ama ayağımı sallaya sallaya sjsjwjdjwjsj

24 mayıs 2020 23:51

8. Ben de granülü attım ağzıma bi çay kaşığı kadar. İyi oldu bu sene de böyle yaparım

25 mayıs 2020 08:09

9. Üni sınavı kaç saat hatırlamıyorum ama ben ünide okuyorum ve 2 saatlik sınavlar oluyorum. Her sınavdan önce mutlaka

şekerli sütlü kahve içerim, sanki beynimin kapakları açılmış gibi olur. Kahvesiz girmek zorunda kaldığım sınavlarda esnedigim bile olur çok sıkılırım çok uykum gelir ve odaklanamam. Çok sıvı tüketen ve çok lavaboya giden biriyim, bende hiçbir sıkıntı olmuyor sınavı yetiştirme telaşıyla. Siz de evde bir kontrol edin, baktınız sıkıntı yok güzelce içip gidin. Başarılar şimdiden

25 mayıs 2020 11:01

10. Teşekkür ederim cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için süslüler <3