sşişmanlık çirkin mi demek oluyor her şişman kadın çirkin mıdır ?

kızlar amacim kaos yaratmak degil ben cidden fikirlerinizi merak ediyorum. her insanın düşüncesi önemli beni desteklemese bile. her şişman obez kadın çirkin mıdır? hiç şişman seven erkek yok mudur bakın ben ciddi anlamda kilolu seven erkekler biliyorum ve sayıları az da degil. siz ne düşünüyorsunuz

1. Kilosu kendisine yakışan, çok güzel kadınlar gördüm. Yanlarında kendimi biraz kötü hissetmişliğim var hatta swh

14 şubat 2021 00:48

2. Anon1, kesinlikle katılyorum ben zayifken bu kadar begenilmezdim bile.

14 şubat 2021 00:50

3. Bana göre bakımsız duruyor kilo. 163 boyunda 57 kiloyum karantinada 4 kilo aldım. Kendimi kesesim geliyor. Belki bu düşüncem benim kilo takıntımdandır. Şişman seven erkek vardır ama azdır. Kendim de şişman erkek sevmem mesela. Kilo gerçekten bakımsız gösteren bir detay.

14 şubat 2021 00:53

4. Anonim4 cansu dere o kadından büyükmüş. O da güzel tabi de cansu çok başka.

Soruya cevabım hayır ama dezavantaj. Yüz güzelliği var onu etkilemez tabi. Karantinada 10 kilo alan 55 yaşındaki annem vermek için çok çabalıyor. Babam da destek oluyo çok ciddi bir meseleymis gibi nasıl büyüttüler :d düşünün yani her yaşta önemli.

Ama çirkin demem ben kimseye. Sürekli sorularda olan tabirleri hiç hoş bulmuyorum yok kemik torbası Yok yağ tulumu. Ben asla böyle şeyler düşünmüyorum kimse için.

14 şubat 2021 00:57

5. Guzel bir insan kilo aldi diye cirkinlesmez. Ama zayif demesekte kendi ideal olculerine sahip , orantili fizik yuz dengesi her zaman daha guzel gorunur. Kilo stil i de bir miktar etkiliyor ayrica. Her istediginizi giyemesseniz vs.  Bence de dezavantaj acikcasi. Bu arada benim kilolu kadin seven arkadaslarim var. yani ozellikle kilolu. Sozum ozu ne zayif ne sisman fit kadin daha guzel gorunuyor benim gozume  ama yuz guzelligi en onemlisi.

14 şubat 2021 01:12

6. Off ayrıştırmaktan nefret ediyorum ama kötü hissede hissede gerçeği söyliyim bu çağda balık etlinin bi tık üstünü kimseler gerçek manada beğenmez beğenmiş gibi yapar çok da güzel olsa puanı 10/5in altına iniyor

14 şubat 2021 01:25

7. güzel olan kilo alınca da güzel oluyor ya. bahsettiğim kilo almak obezite sınırlarına dayanmak değil tabi.

14 şubat 2021 01:55

8. Valla bugün ağır yaşamlarda çok güzel bir kadın gördüm. Her şişman çirkin değildir. Ama şişmanlık genel olarak estetik olmayan bir şey maalesef.

14 şubat 2021 02:19

9. Yessss. Sorry.

14 şubat 2021 02:39

10. maalesef öyle. kilo alınca gözler küçülüyor, gıdı çıkıyor, suratın yanaklarla birleşen gıdı tabakasından ibaret oluyor. dönemsel olarak kilo alıp vermek çok normal bir şey ama farkettim ki zayıf olduğum zaman yüz hatlarım daha güzel görünüyor, herhangi bir fazlalık değil yüz hatlarım ön plana çıkıyor. herkes kilosunu sevsin, olduğumuz gibi güzeliz yalanına inanmıyorum. daha önce kilolu olduğum zamanlar oldu ergenken, siz yemek yerken size bakılması, saçma sapan sen doymazsın şakaları, annenizin bile siz yemek yerken iğrenerwk bakması vs vs. 73 kiloyu görmüştüm, 5-6 sene 61-62 kiloydum, 2 senedir falan da 50 kiloyum. inanır mısınız toplum içinde yemek yemeden çekinme olayını daha üstümden atamadım. insanlar yemek yeme şeklimden iğreniyor mu yoksa diye düşünerek senelerimi geçirdim. özetle, olay güzel görünmekten ziyade bu durumun hissettirdikleri. çok çok az insan dışında kimsenin kilolu olmaktan memnun olduğuna inanmıyorum. kilolu erkekler arkadaş gruplarının şaka denetleridir, kilolu kadınlar ise ama yüzün çok güzel, neyse sevgilim böyle yaptı ama senin sevgilim olmadığı için bilmezsinidir. neden bu kadar uzun yazdım bilmiyorum, belki zamanında yaram olan bir konu olmasındandır. yemek videolarında bile kilolu insanlar yerken herkes iğrendiğini söyler, zayıf insanlar yerken iştahım açıldı derler.

14 şubat 2021 03:21