saçı hızlı uzamasını sağlayan multivitamin önerileri?

süslüler saç için olan vitaminler varda bazı markalar daha önce kullanmadığım içinde bilemedim acaba kullanan memnun kalan marka verecek olan var mı?saçımın uzamasını isteme nedenim diplerden kendi rengimin hızla gelip boyalı kısımlardan kurtulmak istemem

1. Assos aga-k tablet bu 60 lı ben günde 1 tane kullanıyorum 2ay gidiyor fiyatı biraz pahalı

Doppelherz L sistein çinko

20 ağustos 2021 15:13

2. Bunlar saç dökülmesi için ama uzatıyor aynı zamanda

20 ağustos 2021 15:14

3. Ya lütfen genel olarak öneri yapın ben de faydalanmak istiyorum aynı durumdan muzdaribim.

20 ağustos 2021 15:15

4. Çok teşekkür ederim zeynep eksi bakacağım  önerine aslında saçlarım çok gür gürleştirmesindende korkuyorum gürleştirmez değil mi😂

A1 süslü ben sls içeren şampuanları bıraktım. baboon markasının katı şampuanını ve medifloranın katı şampuanını kullanıyorum çok faydasını gördüm.hindistan cevizi,hint yağı maskeside yapıyorum ama bence boş uzatmaya etkisi çok değil.saçı yağlandırmaktan başka hiçbir şey yapmıyor kaldı ki o yağı sürüyoruz sonra arınsın diye 3-4 şampuan yapıyoruz gram faydası kalmıyor.bu yüzden bıraktım kafamı yağlamayı. tresanın toniğini kullanıyorum dökülmeye iyi geldi biraz daha hızlı uzatıyor ama dıştan bunların çok az etkileri var belliki.içten daha önemli belli yani gratiste life in markasının saç cilt tırnak vitamini vardı baya uygundu ancak yorum çok çok az sugar bir şey markasını jelibon şeklinde olanını duydum ancak aşırı pahallı.

20 ağustos 2021 15:26

5. Biotin deneyebilirsin süslü. Faydası olur ama marka tavsiyr edemiyorum kendin bakıp seçebilirsin.

20 ağustos 2021 16:52