saç boyamayı bırakıp saçı kendi rengine çevirmek ?

süslüler bunu yapan var mı? bu süreç ne kadar sürdü? ve orjinal haline döndü mü saçınız? kendi hikayeme gelecek olursam saçlarım kumraldı sonrasında hiç açıcı uygulamadan 3-4 kez kızıla ve sonrasında 3-4 kez siyaha boyadım. şu an kısa kestirdim ve diplerim geliyor fakat önceden kızıla boyadığım için hafif bir turunculuk var. sizce eski halime dönebilir miyim?

1. Eğer doğal haline dönmek istiyorsanız sakın bidaha siyaha boyamayın demeye geldim. Ben saçlarımı açtırıp kızıla boyatmıştım, uzun bir süre öyle kullandıktan sonra mavi siyah boyadım 1 sene kadar ve tekrar kızıla geçmek istediğimde altı sarıya açılmış olan yerler yine bir şekilde açıldı ama doğal rengimin üstüne boyanan yerleri açmak için saçıma bölge bölge 3 kere açıcı uygulamamız gerekti ve yine de eşitleyemedik dalgalar oldu. siyah boya açılmamış saçtan çok zor siliniyor. Bence bi süre saçınızı hiç boyamayın ve mümkün olduğunca akmasını bekleyin. Sonra da daha doğal bir kahveye diplerinizle geçiş yaparak boyayabilirsiniz böylece dip boya yapmanız gerekmez ters Ombre gibi olur kestirdikçe doğalınıza dönersiniz.

29 nisan 2020 06:07

2. Ve eğer saçlarınız gerçekten çok güçlü kalın telli değilse ve kuruysa kuaföre gidip boya sildirmeye çalışmayın.muhtemelen size olur olur derler ama saçlarınız yanar.boya silme de bir tür oryalle yapılıyor.kuaförüm bana amacımız sadece eşitlemek olsa yüksek volumlu oryali basardım saçlarının rengi sapsarı olurdu ama yanardı kesmek zorunda kalırdık demişti biz bu yüzden 3 kere aşamalı açmıştık mesela. Ki benim saçlarım gerçekten çok kalın tellidir.Kuaför senelerdir ailece gittiğimiz kuaför olduğu için böyle oldu. Tanımadığınız kuaför tabii size olur diyecek ama saçlarınız çok yıpranacak.

Benim saçlarım yanmadı ama tüm çabalarımıza ve kullanılabilecek her şeyi kullanmamıza rağmen bi tık yıprandı.

29 nisan 2020 06:11